Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Türkiye Ön Yükleme ve Oynama Tarihleri Belli Oldu

Cyberpunk 2077 Türkiye Ön Yükleme ve Oynama Tarihleri Belli Oldu

CD Projekt RED sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Yapılan açıklamayla birlikte Cyberpunk 2077 ön yükleme ve oynama tarihleri resmi olarak duyuruldu.

7 yıldır geliştirilen Cyberpunk 2077 sonunda piyasaya sunuluyor. 10 Aralık günü satışa sunulacak olan Cyberpunk 2077’nin ön yükleme tarihleri için beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamayla beraber Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok bölgede oyunun ne zaman ön yüklemeye açılacağı ve oynanabilir olacağı duyuruldu. İşte Cyberpunk 2077 Türkiye ön yükleme ve oynama tarihleri!

Yapılan açıklamalara bakacak olursak, CD Projekt RED’in yeni oyununun konsollar için 10 Aralık saat 00:00‘da, PC için de saat 03:00‘da erişime açılacağını görmekteyiz.

Ön yükleme ise Xbox kullanıcıları için 3 Aralık 2020 tarihinden itibaren başladı. Oyunu satın alan PlayStation kullanıcıları ise 8 Aralık 2020 tarihinden itibaren oyunun ön yüklemesine erişim sağlayabilecek.

PC cephesine geldiğimizdeyse oyunu CD Projekt RED’in kendi platformu GOG üzerinden satın alan oyuncular için 7 Aralık saat 14:00‘da, Epic Games ve Steam üzerinden satın alan oyuncular içinse oyunun ön yüklemesi 7 Aralık saat 19:00 itibarıyla başlayacak.  CD Projekt RED tarafından açıklanan tam listeyi ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Türkiye Ön Yükleme ve Oynama Tarihleri

  • Los Angeles, 9 Aralık 4:00 pm PST
  • Mexico City, 9 Aralık 6pm CST
  • New York, 9 Aralık 7pm EST
  • Bogota, 9 Aralık 7pm COT
  • Brasilia, 9 Aralık 9pm BRT
  • Londra 10 Aralık 12am GMT
  • Paris, 10 Aralık 1am CET
  • Cairo, 10 Aralık 2am EET
  • Johannesburg, 10 Aralık 2am SAST
  • Warsaw, 10 Aralık 1am CET
  • Istanbul, 10 Aralık TSİ 00.00 / PC: 03:00
  • Moskova 10 Aralık 3am MSK
  • Dubai, 10 Aralık 4am GST
  • Beijing, 10 Aralık 8am CST
  • Singapur 10 Aralık 8am SGT
  • Seoul, 10 Aralık 9am KST
  • Tokyo, 10 Aralık 9 am JST
  • Sydney, 10 Aralık 11am AEDT
  • Wellington, 10 Aralık 1pm NZDT
Cyberpunk 2077 Fiyatı

Cyberpunk 2077 Fiyatı

Cyberpunk Punk 2077; 10 Aralık 2020 tarihinde PS4, Xbox One, PC ve Stadia için oynanabilir olacak. Türkçe altyazı desteğiyle beraber gelecek olan oyun aynı zamanda yeni nesil konsollar üzerinde de geriye uyumluluk ile oynanabilecek. Oyunun yeni nesillere özel sürümü ise 2021 yılı içerisinde piyasaya sunulacak. Cyberpunk 2077 fiyatı ise şu şekilde:

Cyberpunk 2077 PC Sistem Gereksinimleri

Minimim Sistem Gereksinimleri 

  • Çözünürlük: 1080p
  • Grafik Kalitesi: Düşük
  • İşletim Sistemi: Windows 7/10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-3570K veya AMD FX-8310
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 780 or Radeon RX 470
  • VRAM: 3 GB
  • Boş Alan: 70 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • Çözünürlük: 1080p
  • Grafik Kalitesi: Yüksek
  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 1060 6GB/GTX 1660 Super veya Radeon RX 590
  • VRAM: 6 GB
  • Boş Alan: 70 GB