Anasayfa Haber Oppo Reno5 Pro Plus, Elektrokromik Malzemeli İlk Telefon Olacak

Oppo Reno5 Pro Plus, Elektrokromik Malzemeli İlk Telefon Olacak

Oppo Reno5 Pro Plus özellikleri

Oppo Reno5 Pro Plus özellikleri 10 Aralık’taki lansmandan kısa bir süre önce netlik kazandı.

Oppo, 10 Aralık günü Oppo Reno5, Reno5 Pro ve Reno5 Pro Plus modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Serinin yeni üyeleri kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise yapılan sızıntıyla beraber Oppo Reno5 Pro Plus özellikleri detaylandırıldı.

Şirkete yakın kaynakların Weibo üzerinden servis ettiği bilgilere göre, serinin tepe modelinin elektrokromik malzemeli ilk akıllı telefon modeli olacağını görmekteyiz. Bu sayede oldukça yenilikçi ve bir o kadar farklı bir arka panel tasarımıyla karşımıza çıkacak olan Reno5 Pro+’ın, arka yüzeyi bulunan ortama göre renk değişebilecek. Bununla birlikte sektörde bir ilke de imza atacak olan şirket, böylece akıllı telefon kullanıcılarına farklı bir deneyimde sunacak.

Oppo Reno5 Pro Plus özellikleri

Oppo Reno5 Pro Plus Nasıl Olacak?

Aynı zamanda paylaşılan raporda Reno5 Pro+ özellikleri hakkında da bazı detaylara yer veriliyor. Bu kısımda serinin tepe modelinin 2x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olan 12 MP telefoto kamerayla beraber geleceği söyleniyor. Bunun dışında 50 MP Sony IMX7xx ana kamera sensörüne de sahip olacağı belirtilen telefonun, ayrıca 16 MP çözünürlüklü ultra geniş açılı bir kamerayı da bünyesinde barındıracağı iddia edilmiş.

Tüm bu detayların haricinde cihazın arka tarafında toplamda dört farklı kamera sensörüne de yer verileceğine özellikle dikkat çekiliyor. Ancak, bahsi geçen bu kameraların ilk üçünün özelikleri biliniyor olsa da, dördüncü kameranın özellikleri henüz bilinmiyor.

Bunun yanı sıra serinin tepe modelinin daha önceden belirtildiği gibi Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı da paylaşılan raporlarlar arasında yer alıyor.