Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 İçin Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Cyberpunk 2077 İçin Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Cyberpunk 2077 çıkış fragmanı

10 Aralık’ta piyasaya sürülecek olan Cyberpunk 2077 için resmi çıkış fragmanı yayınlandı.

Cyberpunk 2077 için sayılı saatler kaldı. Serinin yeni oyunu için merakla bekleyiş devam ederken, kısa bir süre önce Cyberpunk 2077 çıkış fragmanı yayınlandı.

Yaklaşık 7 yıldır geliştirilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen Cyberpunk 2077, nihayet 10 Aralık günü herhangi bir erteleme olmadan çıkışını gerçekleştirecek. CD Projekt RED’in yeni oyunu birçok oyuncu tarafından beklenirken, bugün ise oyunun son fragmanı yayınlandı.

Oyunun resmi olarak çıkışından önce son fragmanını yayınlayan firma, oyuncuların heyecanını daha da artırıyor. Yayınlanan bu çıkış fragmanı ise oyunda yöneteceğimiz V karakteri üzerine odaklanıyor. Bunun yanı sıra oyunda yer alan birçok ögeyi de yeniden görebildiğimiz fragmanda, ayrıca Night City‘de tüm görkemiyle beraber bizleri karşılıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan çıkış fragmanı ile baş başa bırakalım.

Cyberpunk 2077 Çıkış Fragmanı

Cyberpunk 2077 Fiyatı

Cyberpunk Punk 207710 Aralık 2020 tarihinde PS4, Xbox One, PC ve Stadia için oynanabilir olacak. Türkçe altyazı desteğiyle beraber gelecek olan oyun aynı zamanda yeni nesil konsollar üzerinde de geriye uyumluluk ile oynanabilecek. Oyunun yeni nesillere özel sürümü ise 2021 yılı içerisinde piyasaya sunulacak. Cyberpunk 2077 fiyatı ise şu şekilde: