Anasayfa Haber 9. Nesil iPad, 299 Dolardan Satışa Sunulabilir

9. Nesil iPad, 299 Dolardan Satışa Sunulabilir

9. nesil iPad A13 Bionic işlemci

Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre 9. nesil iPad modeli, 10.5 inç ekran ve A13 Bionic işlemcisiyle beraber gelebilir.

Apple’ın 9.nesil iPad modeli ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Çin merkezli cnBeta tarafınca yayınlanan rapora göre giriş seviyesi iPad modelinin, 299 dolardan satışa sunulabileceği iddia ediliyor. Peki, 9. nesil iPad özellikleri ile bizlere neler sunacak? Gelin son paylaşılan raporlara yakından göz atalım.

9. Nesil iPad Özellikleri ve Fiyatı İle Ön Plana Çıkacak

Çin merkezli kaynak tarafınca sızdırılan bilgilere göre uygun fiyatlı iPad modelinin A13 Bionic işlemcisinden güç alacağını görmekteyiz. Bildiğiniz gibi 8. nesil iPad modeli A12 Bionic işlemcisiyle beraber piyasaya sunulmuştu.

Bunun yanı sıra RAM kısmında da 4 GB‘lık bir RAM kapasitesiyle beraber geleceği ifade edilen modelin ise 64 GB ve 128 GB‘lık varyantlarının da olacağı düşünülüyor.

Ekran tarafında da bazı geliştirmelere ev sahipliği yapacağı söylenen modelle beraber, ayrıca ekran boyutunun da 10.2 inçten 10.5 inçe yükseltilmesi de bekleniyor.

9. nesil iPad A13 Bionic işlemci
9. nesil iPad A13 Bionic işlemci

Aynı zamanda serinin önceki modelinde olduğu gibi Touch ID sensörünü de bünyesinde barındıracak olan 9. nesil modelinse, LCD ekran paneline de sahip olacağı iddia ediliyor. Tabi, bu kısımda şimdilik tam olarak net bir şey bilinmiyor. Ancak, bazı kaynaklar bu modelin düşük bir ihtimalde olsa Mini LED teknolojili ekranla beraber gelebileceğini de düşünüyorlar.

Fiyatıyla kullanıcıların yüzünü güldüreceği söylenen 9. nesil modelinse oldukça uygun bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Bahsi geçen bu A13 işlemcili bu modelinse 299 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulabileceği belirtiliyor.