Anasayfa Haber Galaxy S21, Gelişmiş Bir Ultra Geniş Açılı Kamera İle Gelebilir

Galaxy S21, Gelişmiş Bir Ultra Geniş Açılı Kamera İle Gelebilir

Galaxy S21 ultra geniş açılı kamera

Samsung Galaxy S21 serisinin daha gelişmiş bir ultra geniş açılı kamera ile geleceği iddia edildi.

Samsung Galaxy S21 serisi için geri sayım devam ederken, bugün yeni bir rapor yayınlandı. Yayınlanan raporlar beraber S21 serisinde yer alacak olan ultra geniş açılı kameranın özellikleri detaylandırıldı.

Ice Universe tarafınca paylaşılan rapora göre S21 serisinde Sony IMX563 ultra geniş açılı kamera sensörüne yer verileceğini görmekteyiz. Galaxy S20 modellerine yer alan geniş açılı kamera sensörüne kıyasla 123 derece görüş açısına da sahip olacağı ifade edilen bu kamera sensörünün, aynı zamanda daha iyi optik netleme sunduğu da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Bunun yanı sıra 12 MP çözünürlüğündeki bu sensörün ayrıca 1 / 2.55 inç büyüklüğünde olacağı da ifade ediliyor. Aynı zamanda 1,4 µm piksel büyüklüğündeki bu kamera sensörünün özel bir makro moduna da sahip olacağı söyleniyor. Böylece, S21 serisinin özellikle yakın çekim konusunda kullanıcılara farklı bir deneyim sunması bekleniyor.

Galaxy S21 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung’a yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin yeni üyelerinin 14 Ocak günü düzenleneceği tahmin edilen Unpacked 2021 etkinliğinde tanıtılacağı ön görülüyor.