Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE Siyah

Samsung’un yaklaşan yeni akıllı telefonu Galaxy S21 FE’nin tasarımları ortaya çıktı.

Samsung’un kısa bir süre içerisinde Galaxy S21 FE’yi duyuracağını biliyoruz. Yeni akıllı telefon, yakın zamanda ortaya çıkan bilgilere göre, geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy Note 20’nin devamı niteliğinde olacak. Galaxy S21 FE ile ilgili bu zamana kadar birçok bilgi halihazırda sızdırılmıştı. Ancak güvenilir bir tipster olan Evan Blass’ın sızdırdığı tasarımlar, bize telefonların nasıl görüneceği hakkında güzel bir önizleme sunuyor.

Samsung Shop İçin Tıklayınız

Samsung Galaxy S21 FE Zeytin Yeşili

Evan Blass’ın yayınladığı görüntüler, yeni telefonun Galaxy S21 veya Galaxy S21+ ile birbirine oldukça benzer olduğunu olduğunu ortaya koymuş. Telefonlar arasındaki en belirgin fark ise, S21 FE’nin daha kıvrımlı bir tasarıma sahip olması. Bunun yanı sıra akıllı telefon, görüldüğü üzere metal bir çerçeveye sahip olacak ancak kamera muhafazası plastik olacak şekilde tasarlanmış. Galaxy S21 FE ayrıca, Infinity-O çentiğine yerleştirilmiş bir ön kamera ile birlikte ön tarafında çerçevesiz bir ekranı da barındırıyor. Akıllı telefonun arka tarafında iste üçlü bir kamera kurulumu bulunmakta. Bunun haricinde Galaxy S21 FE’nin siyah, lila, zeytin yeşili ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulacağını da söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S21 FE Lila

Galaxy S21 FE geçmişte ortaya çıkan bazı bilgilere göre, 120 Hz yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik Süper AMOLED ekranla birlikte gönderilecek. Ayrıca kutudan Android 11 ile çıkacak olan telefon 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olmak üzere iki ayrı varyantta piyasaya sürülecek. Buna ek olarak akıllı telefonda microSD kart yuvasının yer almayacağını belirtelim.

Samsung Galaxy S21 FE Beyaz

Akıllı telefonun ön tarafında 32 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Arka bölümde ise OIS özellikli 12 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş kamera ve 8 veya 12 megapiksel telefoto kamera yer alacak. Akıllı telefonun bağlantı seçenekleri arasında 5G, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC ve USB Type-C bulunacak. Ayrıca, 4.500 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon, 25 W hızlı şarj desteğini de barındıracak.