Anasayfa Haber RTX: Game On Etkinliği 12 Ocakta: Yeni NVIDIA Kartlar Gelebilir

RTX: Game On Etkinliği 12 Ocakta: Yeni NVIDIA Kartlar Gelebilir

NVIDIA GeForce RTX 3090

CES 2021’in düzenleneceği tarihlere denk düşen GeForce RTX: Game On ile birlikte hem mobil hem masaüstü tarafta yeni ekran kartları görmeyi bekliyoruz.

NVIDIA, yaptığı yeni açıklamayla “GeForce RTX: Game On” etkinliğini Ocak ortasında düzenleyeceğini söyledi. Bu etkinliğin içeriğinden bahsedilmemesi gayet normal, ancak RTX 3000 ailesine yeni üye/üyeler dahil olacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Zira etkinlik açıklaması “Oyun ve grafiklerdeki en son yenilikleri duyururken yanımızda olun.” şeklinde.

GeForce RTX: Game On yayını, 12 Ocak 2021’de TSİ 20:00’da gerçekleşecek. Sunumu ise NVIDIA’nın GeForce kıdemli başkan yardımcısı Jeff Fisher üstlenecek. Öte yandan sunumu yapan kişiye baktığımızda yine Ampere kartların geleceği kesin gibi.

RTX: Game On

Dijital ortamda düzenlenecek olan CES 2021‘in 11 Ocak’ta başlayıp 14 Ocak’ta sona ereceğini hatırlatalım. Bu sunum da muhtemelen CES 2021 kapsamında olacak.

Beklentilerimize gelince, son günlerdeki sızıntılarda RTX 3050, RTX 3060, RTX 3070 Ti ve RTX 3080 Ti gibi modeller gündeme geliyor. Sunumda bunlardan en azından ikisini görebiliriz.

Mobil GPU’ları da unutmayalım. Ampere mimarisinden yararlanan RTX 3000 serisi GPU’ların detaylarına bakmıştık. Hatta bu GPU’ların kullanıldığı bazı dizüstü bilgisayar modelleri bile ortaya çıkmıştı.