Anasayfa Haber Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 ekran özellikleri

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün merak edilen ekran özellikleri sızdırıldı: 120 Hz panel ile geliyor.

Yakın zaman içerisinde tanıtılacak olan Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Ross Young tarafınca paylaşılan raporlarla beraber Z Fold 3 ve Z Flip 3‘ün ekran özellikleri ortaya çıktı.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ross Young, Galaxy Z Fold 3’ün tam olarak açıldığında 7.55 inçlik bir ekrana sahip olacağını belirtiyor. Bunun yanı sıra söz konusu telefonun kapatıldığındaysa 6.23 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacağı da ifade ediliyor. Aynı zamanda bu ekranın 5:4 en boy oranına, 2208 x 1768 piksel çözünürlüğüne ve 355 PPI piksel yoğunluğuna da ev sahipliği yapması bekleniyor. Ayrıca bu modelin S Pen desteğini de bünyesinde barındıracağı paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Yine aynı raporda Z Flip 3 ve Z Flip Lite modellerinin de 6.67 inç boyutundaki bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor. Fakat bu kısımda Z Flip 3’ün 120 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekranla geleceği ifade edilirken, Z Flip Lite modelinin de daha düşük ekran yenileme hızına sahip olan bir ekranla geleceği tahmin ediliyor.