Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold 4, 1TB Dahili Depolama ile Gelebilir

Samsung Galaxy Z Fold 4, 1TB Dahili Depolama ile Gelebilir

Samsung’un yaklaşmakta olan yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 4 ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon serileri hakkında sızıntılar yoğun ve hızlı bir şekilde geliyor. Geçtiğimiz ay, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modellerinin sızdırılan görselleri aracılığıyla cihazlara ilk kez göz atma fırsatı elde etmiştik. Şimdi ortaya çıkan yeni bir rapor ise yeni katlanabilir akıllı telefonlar için depolama seçeneklerine ışık tutuyor.

SamMobile, Galaxy Z Fold 4 katlanabilir akıllı telefonun en üst modelinin 1TB’lık bir depolama alanı ile geleceğini bildiriyor. Eğer bu depolama alanı doğruysa, Samsung’un Galaxy Z Fold 3’ün en üst düzey varyantında sunduğu depolama alanını yeni cihazında iki katına çıkaracağını söyleyebiliriz. Rapor, SM-F936J, SM-F936N ve SM-F936W model numarasına sahip cihazların, 1TB depolama alanına sahip olduğu belirlenen modeller olduğunu ortaya koyuyor. Bu noktada, Galaxy Z Fold 3’ün 512GB modelinin yaklaşık 1.899$’a mal olduğunu belirtmek gerek. Böylelikle, yeni katlanabilir akıllı telefon serisinin en üst modelinin 2.000$’lık bir fiyat etiketine ulaşması pek de sürpriz olmayacaktır.

Samsung Galaxy Z Fold 4

SamMobile tarafından yayınlanan farklı bir rapor, Galaxy Z Flip 4’ün en üst modelinin 512GB depolama ile geleceğini ortaya koyuyor. Raporda yer alan değer doğruysa, şirketin Galaxy Z Flip serisi için de aynı oranda depolama alanı artışına gittiğini söylemek mümkün. Zira, Galaxy Z Flip 3’ün en üst varyantı halihazırda 256GB depolama alanı sunuyor. Bunun yanı sıra, hem Galaxy Z Fold 3 hem de Z Flip 3, bir mikro SD kart yuvası sunmuyor. Bu durumun, yeni gelecek katlanabilir serilerde de aynı olması bekleniyor. Bu nedenle, depolama alanı genişletme hamlesi kullanıcılar için sevindirici bir gelişme olabilir.

Samsung’un bir sonraki katlanabilir akıllı telefonlarının, bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. Her iki telefonun da Qualcomm’un yeni duyurulan Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği ve birçok farklı renkte sunulacağı belirtilmiş.