Anasayfa Haber Sony, Bazı PlayStation 4 Modellerinin Üretimini Durduracak

Sony, Bazı PlayStation 4 Modellerinin Üretimini Durduracak

PlayStation 4

Sony, Japonya merkezli haber kaynaklarının paylaşmış olduğu bilgilere göre, önümüzdeki dönemde bazı PlayStation 4 modellerinin üretimini durduracak.

PlayStation 5‘in piyasaya sunulmasının ardından PlayStation 4 modellerinin de geleceği tartışılmaya başlandı. Bu kısımda Sony’nin nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, Japonya’dan gelen son bilgilere göre Sony’nin yakında bazı PlayStation 4 modellerinin üretimini durdurabileceğini görmekteyiz.

Şimdilik, Sony’nin hangi PS4 modellerinin üretimini sonlandıracağı bilinmiyor. Ancak, Japonya merkezli oyun mağazalarından aktarılan bilgiler doğrultusunda bazı PS4 modellerinin sınırlı sayıda olduğu ve yeniden stoklara girmeyeceği ifade ediliyor. Bu modeller ise şu şekilde sıralanıyor:

  • PS4 500GB Glacier White
  • PS4 1TB Jet Black
  • PS4 1TB Glacier White
  • PS4 2TB Jet Black
  • PS4 Pro 1TB Glacier White

Konuyla ilgili Sony cephesinden henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtelim. Bunun yanı sıra Sony, geçtiğimiz günlerde PS4 desteği ile ilgili birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Bu kısımda ise Sony, önümüzdeki birkaç yıl daha PS4 için oyunlar ve içerikler geliştirmeye devam edeceğini müjdelemişti.