Anasayfa Haber God of War Ragnarok, PS4 İçin de Çıkış Yapabilir

God of War Ragnarok, PS4 İçin de Çıkış Yapabilir

God of War Ragnarok PS4

PlayStation 5’e özel olarak duyurulan God of War Ragnarok’un PS4 için de çıkış yapabileceği ifade edildi.

God of War Ragnarok, PlayStation 5 Showcase etkinliği sırasında resmi olarak duyurulmuştu. Ancak etkinlik sırasında duyurulan yeni God of War oyununun hangi platformlara çıkacağı açıklanmamıştı. Oyuncular yeni God of War oyununun sadece PlayStation 5’e mi özel olup olmadığını merak ederken, bugün ise eski bir Santa Monica çalışanı olan David Jaffe’den oldukça önemli açıklamalar geldi. Eski Santa Monica çalışanına göre, God of War Ragnarok PS4 için de piyasaya sürülebilir.

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen yeni God of War hakkında birtakım açıklamalarda bulunan David Jaffe, serinin yeni oyunun hem PS5 hem de PS4 için piyasaya sürülebileceğini ifade etti. Tabi, şimdilik Sony cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte yarar var.

Fakat hatırlarsanız Sony kısa bir süre önce PlayStation 4 için yeni içerikler geliştirmeye devam edeceğini müjdelemişti. Bu da önümüzdeki günlerde PS5 için geliştirilen bazı oyunların PS4 için de duyurulabileceği anlamına geliyor.

Bunun yanı sıra şimdilik Ragnarok’un PS5 ve PS4 sürümlerinin arasındaki temel farklıklarının neler olacağı bilinmiyor. Ancak, bu detayların 2021 yılı içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

God of War Ragnarok Tanıtım Videosu