Anasayfa Haber Yeni Nintendo Switch, 4K Desteğiyle Gelebilir

Yeni Nintendo Switch, 4K Desteğiyle Gelebilir

Nintendo Switch

Yenilenmiş Nintendo Switch iddialarına göre, donanım tarafında büyük yenilikler var.

İnternette tanınmış veri madencisi olan SciresM, AULA koduyla anılan yenilenmiş bir Nintendo Switch modeli hakkında keşfettiği bilgileri açıkladı. SciresM, bahsettiği bilgilerin kesin olarak doğrulanmadığını ve yanlış çıkabilme ihtimalini de göz önünde bulunması gerektiğini takipçileriyle paylaştı.

Nintendo Switch

ScriresM’nin yaptığı araştırmalara göre, yenilenmiş Nintendo Switch modeline AULA kod adı verildiğini ve konsolun Mariko yonga setini kullanabileceğini söyledi. Yeni Switch’in normalde olduğu gibi hem elle kullanım de hem de yerleştirme istasyonu olan Dock’a sahip olacağı bilgisine de ulaşan ünlü sızıntıcı, AULA’nın OLED bir ekranla geleceğini ve konsolun 4K çözünürlüğü bir şekilde destekleyeceğini de belirtti. Fakat 4K çözünürlüğü konsolun kendi ekranının mı yoksa yerleştirme istasyonunun mu destekleyeceği konusunda kesin bir bilgi yok. Belki de sadece Dock 4K’yı destekleyecek olup TV’lerimizden bu deneyimi yaşayabileceğiz.

Yenilenmiş konsolun içerisinde yer alacağı düşünülen Mariko yonga seti, performans ve batarya ömrü konusunda oldukça iyi bir donanım olduğu biliniyor. Konuyla alakalı çok fazla spekülasyon olduğunu da söylemeden geçmeyen SciresM, yıllardır süre gelen Switch Pro söylentilerinin belki de bu cihaz olabileceğini düşünüyor. Yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Siz bu söylentilerin ve araştırmanın doğru olabileceğini düşünüyor musunuz?