Anasayfa Haber Sea of Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush ve Pentiment PlayStation’a Geliyor

Sea of Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush ve Pentiment PlayStation’a Geliyor

Sea of Thieves Grounded Hi-Fi Rush Pentiment PlayStation

Microsoft tarafından Sea of Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush ve Pentiment oyunlarının Sony PlayStation ve Nintendo Switch platformlarına geleceği duyuruldu. Böylece şirketin rakip platformlara sunmayı planladığını söylediği birinci taraf dört oyun ortaya çıkmış oldu.

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen anlatı macera oyunu Pentiment ilk olarak 22 Şubat tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Ardından Tango Gameworks’ün ritim tabanlı aksiyon oyunu Hi-Fi Rush ise 19 Mart tarihinde PlayStation 5’e çıkacak.

Daha sonra Obsidian’ın işbirlikçi hayatta kalma oyunu Grounded, 16 Nisan tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch’te yayınlanacak. Sonrasında Rare’in korsan macera oyunu Sea of Thieves 30 Nisan tarihinde PlayStation 5’te çıkacak. Bu çok oyunculu oyunların her ikisinde de tüm platformlarda platformlar arası oyun etkin olacak.

Microsoft, PlayStation veya Switch platformlarına gelecek diğer Xbox oyunlarını henüz onaylamadı. Özel stratejideki ani değişikliğe rağmen Microsoft, birinci taraf sürümlerin ilk önce Xbox konsollarına, PC’ye ve Game Pass’e geleceğini söyledi.