Anasayfa Haber SureAI, Skyrim Modlarından Sonra Kendi Oyununu Geliştirebilir

SureAI, Skyrim Modlarından Sonra Kendi Oyununu Geliştirebilir

SureAI

Skyrim’de oldukça sevilen modları geliştiren SureAI, yakında kendine ait yeni bir yapımı duyurabilir.

The Elder Scrolls V: Skyrim oyunun en aktif mod geliştirme ekiplerinden biri olan SureAI, özellikle Skyrim’i bambaşka bir oyun haline getiren “Endernal” isimli moduyla oldukça sevilmişti. Ekip şimdi ise kendi oyunlarını geliştirmek için yoğun bir çalışma içinde.

Eğer sıkı bir Skyrim oyuncusuysanız, SureAI ismini duymuşsunuzdur. Skyrim’i bağımsız, farklı bir oyun deneyimine çıkaran 30 saatlik Endernal modunun geliştiricisidir. Bununla birlikte, Steam’de sahip olduğu ezici çoğunlukla olumlu incelemelere bakılırsa, herkes bu modu seviyor gibi görünüyor. Ama geçtiğimiz hafta sonu Endernal’ın artık güncelleme almayacağı duyuruldu. Peki neden?

SureAI

Çünkü SureAI bu yıl duyurmayı hedefledikleri “yeni ticari bir proje” üzerinde çalışıyor. Bunu resmi web sitesinde 2021 yılında açıklanacağı belirtilen projeden anlıyoruz. Elder Scrolls tarihindeki en büyük ve en iddialı modlardan ikisini (Enderal ve Nehrim) geliştiren ekip, Elder Scrolls oyunlarını modlama konusundaki yıllara dayanan deneyimleri göz önüne alındığında, bir tür RPG oyunu üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor. Elbette farklı türde bir yapım da oyuncuları karşılayabilir.

Maalesef konuyla alakalı bilinen tek şimdilik bu. SureAI, bu projenin ne olabileceği hakkında hiçbir ayrıntı en azından şu aşamada vermedi. Ancak oyuncuları sevindirecek bir oyun olabileceği düşüncesi ön planda gibi duruyor. Konuyla alakalı yeni gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.