Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Pro, 120X Zoom Yapabilen Kamera ile Gelebilir

Xiaomi Mi 11 Pro, 120X Zoom Yapabilen Kamera ile Gelebilir

Xiaomi Mi 11 Pro kamera özellikleri

Güvenilir kaynaklar tarafınca Xiaomi Mi 11 Pro kamera özellikleri ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Xiaomi Mi 11 modelini tanıtan Xiaomi, Mi 11 Pro modelini de 2021 yılında lanse edeceğini müjdelemişti. Serinin tepe modeli kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, bugün ise Xiaomi Mi 11 Pro kamera özellikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Güvenilir kaynaklarca servis edilen bilgilere göre, serinin tepe modelinin özellikle zoom konusunda oldukça ses getireceğini görmekteyiz.

Şubat veya Mart ayında tanıtılacağı ifade edilen telefonun bildiğiniz gibi kısa bir süre önce bazı teknik özellikleri internete sızmıştı. Bu kısımdaysa 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağı iddia edilen telefonun, ayrıca 80W kablosuz hızlı şarjla beraber geleceği de ifade edilmişti. Üst düzey özellikleriyle kullanıcıların dikkatini çekeceği belirtilen modelinse, bugün bazı kamera özellikleri sızdırıldı.

Digital Chat Station tarafınca servis edilen bilgilere göre, serinin tepe modelinin arka tarafında yer alacak olan dörtlü kamera kurulumunda 120x zoom yapabilen bir periskop kameraya yer verilecek. Şimdilik, bu iddia Xiaomi tarafından doğrulanmamış olsa da Mi 11 Pro’nun özellikle kamera konusunda akıllı telefon kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunacağı ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra son paylaşılan raporlarda ayrıca serinin tepe modeli Mi 11’de olduğu gibi 120 Hz ekran yenileme hızına ve 515 PPI piksel yoğunluğuna sahip olan 6.81 inçlik 2K kavisli bir AMOLED ekranın üzerine kurulacak. Bu özelliklere ek olarak serinin tepe modelinin MEMC ve SDR’den HDR’ye dönüştürme desteğine de sahip olacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.