Anasayfa Haber Opera GX Kenar Çubuğu Müzik Akışı Desteği Kazandı

Opera GX Kenar Çubuğu Müzik Akışı Desteği Kazandı

Opera GX Müzik Akışı

Opera GX kenar çubuğu Spotify, Apple Music ve YouTube Music için müzik akışı desteği sunuyor.

Haziran 2019’da sunulan oyun tarayıcısı Opera GX yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Opera GX kenar çubuğu ile bundan böyle müzik akışı için de yerleşik destek sağlanıyor.

Opera, bu özellik sayesinde Spotify, Apple Music ve YouTube Music üzerinden doğrudan kenar çubuğundan müzik akışı yapabileceğinizi duyurdu. Yeni entegrasyon, farklı akış platformları arasında geçiş yapmaya gerek kalmadan müzik akışı deneyimini tarayıcıda tek bir konumda birleştirmiş oluyor.

Yerleşik oynatıcı ayrıca oynatma kontrollerine farklı yollardan hızlı bir şekilde erişme özelliğini de içeriyor. Gezinme panelini açmak için kenar çubuğundaki Oynatıcı simgesine tıklayabilir veya mevcut uygulamanızdan veya sekmenizden ayrılmanıza gerek kalmadan açılır kontrolleri görüntülemek için fareyle üzerine gelebilirsiniz. Bununla birlikte, müzik akışınızı kontrol etmek için oynatma için standart klavye düğmelerini de kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse, şirket geçen yılın sonlarında Razer Chroma RGB Aydınlatma Efektleri için de destek eklemişti.