Anasayfa Haber Bülten Apple, Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri Verdi

Apple, Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri Verdi

Apple, 14 Şubat Sevgililer Günü için kullanıcılara özel hediye önerilerinde bulundu.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Sevgililer Günü’ne sayılı günler kalmışken birçok kişide halen ne alacağını düşünüyor. Birçok kişi ne alacağının kararı vermeye çalışırken, Apple’dan da 14 Şubat’a özel hediye önerileri geldi. Sevgililer Günü hediyesini son hafta bırakan kullanıcılar için bazı önerilerde bulunan firma fotoğraftan sağlığa, müzikten eğlenceye sevdiğinize hitap edecek tüm hediye seçeneklerini Apple’da bulabileceğinizin altını çiziyor.

Apple Sevgililer Günü Hediye önerisi

Fotoğraf Tutkunları İçin: iPhone 12 Serisi

Fotoğraf çekmeyi seven bir sevgiliniz var ise ona bir iPhone 12 hediye edebilirsiniz. Kamera özellikleriyle kullanıcılara kaliteli bir deneyim vaat eden iPhone 12 serisi, selfie çekmekten vazgeçemeyenlere, panorama düşkünlerine ve portre meraklılarına güzel bir hediye önerisi olduğunu söyleyebiliriz.

Apple’ın fotoğrafçılıkla ilgili hediye önerilerine bu linkten göz atabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam Tutkunları İçin : Apple Watch

Bir diğer hediye önerisi ise Apple Watch olarak karşımıza çıkıyor. Birçok özelliğe ev sahipliği yapan Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE, hareket takipçilerinden uyku takipçilerine, patikalara çıkanlardan koşu bandından inmeyenlere, sağlıklı yaşam ve fitness tutkunlarına hitap ediyor. Bu modellerin fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Apple Watch Series 6 – 3.799 TL
  • Apple Watch SE – 2.699 TL

Müzik Tutkunları İçin : AirPods

Eğer müzik tutkunu ve müzik dinlemeyi seven bir sevgiliniz var ise ona alabileceğiniz en güzel hediye AirPods olacaktır. Kullanıcılara kaliteli bir müzik deneyimi sunan AirPods fiyatları ise şu şekilde:

  • AirPods Pro – 2.499 TL
  • AirPods – 1.599 TL
  • AirPods ve Kablosuz Şarj Özellikli Kılıf – 1.999 TL

Yaratıcılık Tutkunları İçin: iPad

Apple’ın Sevgililer Günü için bir diğer önerisi ise iPad. Apple’a göre iPad, yaratıcı ruhlu sevgililere verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor.

Apple’ın yaratıcılıkla ilgili hediye önerilerine bu link üzerinden göz atabilirsiniz.

Eğlence Tutkunları İçin : Apple TV

Film düşkünleri, dizi maratoncuları, belgesel meraklıları ve evde keyifli vakit geçirmek isteyenler için Apple TV harika bir seçenek olabilir.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version