Anasayfa Video ASUS RT-AX89X AX6000 Dual Band Router Kutu Açılışı

ASUS RT-AX89X AX6000 Dual Band Router Kutu Açılışı

Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ve sayısız anteniyle uzaylı ya da fantastik diyebileceğimiz bir görünüme sahip olan ASUS RT-AX89X AX6000 Dual Band Router”ı kutusundan çıkarttık.

Bu ilk bakışın ardından ciddi incelemesi geleceği için tasarım ile ilgili esprileri bu videoda bitirip rahatlamayı amaçladık.

Teknik özellikler ve ASUS’un tanımı:

“Trend Micro ve Adaptive QoS tarafından desteklenen AiProtection Pro ağ güvenliği ile MU-MIMO ve OFDMA teknolojisine sahip 12 akışlı AX6000 Dual Band WiFi 6 (802.11ax) Router.

  • Yeni Nesil WiFi 6 Standardı – Daha yüksek verimlilik ve çıkış için 802.11ax WiFi standardı.
  • Ultra Yüksek WiFi Hızı – En yoğun ağlarla bile kolayca başa çıkabilen 12 akışlı 6000 Mbps WiFi hızı.
  • Çift 10G yuvası – 10GBase-T ve 10G SFP + ağ teknolojili bağlantı noktasıyla, bant genişliği gerektiren görevler için 10 kata kadar daha yüksek veri aktarım hızlarının keyfini çıkarın.
  • Geniş Kullanım ve Rahatlık – 8 anten ve 8 LAN bağlantısıyla aynı anda daha fazla istemciye destek.
  • Kurumsal Düzeyde Güvenlik – Trend Micro tarafından desteklenen AiProtection Pro, tüm bağlı akıllı cihazlarınıza yönelik internet güvenliği tehditlerini önler.
  • Mesh Sistemlerle Daha Yakın İş Birliği – Tüm evde kusursuz kapsama alanı için ASUS AiMesh WiFi sistemiyle uyumlu.” Bizim dikkatimizi çekenler doğal olarak 8 antenli yapısı, Wi-Fi 6 desteği, OFDMA, 1024-QAM, 1280 gram olması.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version