Anasayfa Haber Yeni State of Play Etkinliği Duyuruldu

Yeni State of Play Etkinliği Duyuruldu

Yeni State of Play etkinliği

Sony, yeni State of Play etkinliği için tarih verdi.

PlayStation 5 ile beraber oldukça başarılı bir ivme yakalayan Sony, yeni State of Play etkinliği için merak edilen tarihi açıkladı. Konsol üreticisi yeni State of Play etkinliğinin 25 Şubat Perşembe gününü 26 Şubat Cuma gününe bağlayan gece Türkiye saati ile 01:00’de düzenleneceğini duyurdu.

Etkinliğin ise PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden izlenebileceğini söyleyen firma, aynı zamanda sunumun 30 dakika süreceğini de ifade ediyor. Ayrıca 30 dakikalık bu sunumun ana odağının ise PS4 ve PS5‘e gelecek olan 10 oyun olacağı da belirtiliyor.

yeni State of Play etkinliği

Tamamen oyun odaklı bir sunum olacağı söylenen bu etkinlikte ise şimdilik nelerin tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak, konuyla ilgili ortaya atılan iddialara göre bu etkinlikte yeni God of War oyununun yanı sıra PS5’e özel olarak geliştirilen GTA 5 ile ilgili yeni bilgilerin de paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Son olarak ise bahsi geçen etkinliği 26 Şubat Cuma günü saat 01:00‘de PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden izleyebilirsiniz.