Anasayfa Haber Euro Truck Simulator 2 için Rusya DLC’si Duyuruldu

Euro Truck Simulator 2 için Rusya DLC’si Duyuruldu

SCS Software, Euro Truck Simulator 2 için Heart Of Russia DLC’sini duyurdu. Yeni ek paketle beraber oyuna Rusya’nın batı ve güney şehirleri ekleniyor.

19 Ekim 2012 tarihinde piyasaya sürülen ve halen birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam edilen Euro Truck Simulator 2 için yeni içerikler duyurulmaya devam ediliyor. Son olarak 2019 yılında Road to the Black Sea ile İstanbul’u oyuna dahil eden SCS Software, şimdi de Euro Truck 2 Simulator 2 Heart of Russia ek paketiyle oyuncuları Rusya’ya götürüyor.

Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan Beyond the Baltic Sea ek paketiyle beraber Rusya’nın kuzey tarafında yer alan bazı bölgeler oyuna dahil edilmişti. Ancak, kısa bir süre önce duyurulan ek paketle birlikte Rusya’nın batı ve güney tarafında yer alan bölgeleri de oyuna ekleyeceğini müjdeleyen geliştirici stüdyo, bu kısımdaysa Moskova‘nın yanı sıra Volga ve Oka nehirlerin de bu ek paketle beraber oyunculara sunulacağını belirtiyor. Ayrıca bu ek paketin Rusya’nın tüm bölgelerini kapsamadığını da belirtelim. Yapılan açıklamaya göre Heart of Russia DLC’si ile birlikte sadece Rusya’nın Avrupa kıtasında yer alan şehirlerinin oyuna ekleneceği ifade ediliyor.

Euro Truck Simulator 2 Heart of Russia

Bunun yanı sıra söz konusu ek paketin çıkış tarihi ve fiyatı henüz hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geliştirici firmanın bu paketi 2021’in sonuna doğru yayınlaması bekleniyor.