Anasayfa Haber Nokia, Yeni Akıllı Telefonları İçin Tarih Verdi

Nokia, Yeni Akıllı Telefonları İçin Tarih Verdi

Nokia yeni telefon

Nokia, yeni akıllı telefonlarını Nisan ayında düzenleyeceği etkinlikle beraber tanıtacağını duyurdu.

Bir süredir sessizliğini koruyan Nokia, yeni akıllı telefonları için tarih verdi. Bu kısımdaysa firma yeni nesil akıllı telefonlarını 8 Nisan günü düzenleyeceği etkinlikle beraber lanse edeceğini duyurdu.

Şimdilik Nokia’nın bu etkinlikte hangi modelleri tanıtacağı açıklanmadı. Ancak son paylaşılan raporlara göre, 8 Nisan’daki etkinlikte akıllı telefon üreticisinin 5G destekli Nokia 6.4 ve Nokia 7.4 modellerini lanse etmesi bekleniyor. Nokia 6.4 modelinin Snapdragon 480 işlemcisinden güç alacağı tahmin edilirken, 7.4 modelininse Snapdragon 690 işlemcisiyle beraber geleceği paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Nokia yeni akıllı telefonlar

Nokia 6.4 modelinin 6.4 inç boyutundaki damla çentikli bir ekranla beraber geleceği vurgulanırken, aynı zamanda dörtlü arka kameraya da sahip olacağı ön görülüyor. Nokia 7.4’ün ise FHD+ çözünürlüğündeki 6.39 inçlik bir ekranın üzerine kurulacağını ifade eden kaynaklar, ayrıca bu modelde 48 MP ana ve 24 MP’lik ön kameraya da yer verileceğini belirtmişti.

Bunun haricinde önümüzdeki ay düzenlenecek olan bu etkinlikte Nokia’nın bir oyuncu telefonu tanıtacağı da söylentiler arasında. Bu modelinse Nokia G10 olarak isimlendirilmesi bekleniyor.