Anasayfa Haber Overwatch’a NVIDIA Reflex Desteği Eklendi

Overwatch’a NVIDIA Reflex Desteği Eklendi

Overwatch NVIDIA Reflex desteği

NVIDIA Reflex desteği ile Overwatch sistem gecikmesi yüzde 50 oranında azaldı.

Sistem gecikmesini azaltan NVIDIA Reflex teknolojisi yeni oyunlara gelmeye devam ediyor. Bu teknoloji sayesinde oyunculara daha iyi bir tepkisellik ve nişan alma hassasiyetinde artış sunan NVIDIA, Reflex teknolojisinin ise yayınlanan son güncellemeyle birlikte Overwatch oyununa eklendiğini müjdeledi.

Şirket tarafınca paylaşılan verilere göre, Reflex teknolojisiyle oyunundaki sistem gecikmelerinin yüzde 50’ye kadar azaltıldığına şahit olmaktayız. Şimdilik bu teknoloji oyunun test sunucusu üzerinden oyunculara sunuluyor olsa da, bu desteğin en kısa süre içerisinde ana oyuna ekleneceği de söyleniyor. Bunun yanı sıra söz konusu bu teknolojiden yararlanmak isteyen oyuncuların ise GeForce GTX 900 veya daha yeni bir ekran kartına sahip olması gerekiyor.

Günümüzdeki rekabetçi oyunlar için gecikme değerleri büyük önem arz ediyor. NVIDIA ise geliştirmiş olduğu Reflex teknolojisiyle beraber bu gecikme sürelerini minimum seviyeye indiriyor. Böylece oyunculara daha akıcı ve daha kaliteli bir oyun deneyimi sunuluyor. Ancak bu teknolojinin sadece GPU üzerinde etki gösterdiğini ve internet bağlantısına herhangi bir etkisinin olmadığını da belirtmekte yarar var.