Anasayfa Haber 2021 iMac Modelleri iMac G3 Renkleriyle Satışa Sunulabilir

2021 iMac Modelleri iMac G3 Renkleriyle Satışa Sunulabilir

2021 iMac modelleri iMac 63

Apple’ın bu hafta düzenleyeceği Spring Loaded etkinliğinde lanse edilmesi beklenen 2021 iMac modelleri nostaljik renk seçenekleriyle birlikte gelebilir.

Apple, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamayla beraber 20 Nisan Salı günü Spring Loaded adında bir etkinlik düzenleyeceğini duyurmuştu. Cupertinolu teknoloji devinin bu etkinlikte hangi ürünleri tanıtacağı bilinmezken, bugün ise Apple ürünleriyle ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan L0vetodream önemli bir rapor yayınladı. L0vetodream, 20 Nisan yani yarın düzenlenecek olan etkinlikte 2021 iMac modellerinin tanıtılacağı ve bu modellerinde iMac G3 renkleriyle birlikte karşımıza çıkacağını belirtti.

Paylaşmış olduğu görselde Apple’ın Spring Loaded etkinliğinin logosu ile renkli G3 iMac modellerini karşı karşı getiren kaynak, bu logonunsa yeni iMac modellerinin renk seçeneklerini işaret ettiğini söyledi. Tabii, şimdilik bu tweet üzerinden yola çıkarak yeni iMac modelleri hakkında net bir şey söylemek çok zor.

Fakat Apple sızıntılarıyla tanınan Jon Prosser, yeni iMac modellerinin 5 nostaljik renk seçeneğiyle beraber geleceğini ve bu modellerin renklerinin iMac G3 ile aynı olacağını söylemişti. Bugünse paylaşılan raporla beraber bu iddianın biraz daha güçlendiğini söyleyebiliriz.

Bunun dışında geçtiğimiz günlerde yeni iMac modellerin özellikleri hakkında bazı bilgilerde sızdırılmıştı. Bu doğrultudaysa 2021 model iMac’lerin ARM tabanlı M1 işlemcisinden güç alacağı ve bu modellerden birinin 27 inç iMac’ten daha büyük bir ekrana sahip olacağı ileri sürülmüştü.