Anasayfa Haber Apex Legends ve Titanfall Geliştiricisi Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Apex Legends ve Titanfall Geliştiricisi Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Apex Legends ve Titanfall geliştiricisi

Apex Legends ve Titanfall gibi oyunların geliştiricisi olan Respawn Entertainment yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Titanfall, Apex Legends ve Star Wars: Jedi Fallen Order gibi yapımların geliştiricisi olan Respawn Entertainment, kısa bir süre önce sıfırdan bir oyun geliştirdiklerini duyurdu.

Respawn’da programcı olan Steven Kah Hien Wong tarafınca yayınlanan iş ilanını retweetleyen şirketin başkanı Vince Zampella, böylece yepyeni bir proje üzerinde çalıştıklarını doğrulamış oldu.

Yeni bir proje için iş ilanı yayınlayan firmanın şimdilik hangi oyun üzerinde çalıştığı bilinmiyor. Ancak, yayınlanan iş ilanına göre bu proje üzerinde çalışan ekibin 5 kişiden oluştuğunu ve ekibe katılacak olan 6. kişinin yazılımcı olacağını görüyoruz.

Bunun yanı sıra yayınlanan iş ilanında söz konusu yapımın sıfırdan bir oyun olacağı ve firmanın diğer oyunlarıyla herhangi bir ilgilisinin bulunmayacağının da altı özellikle çiziliyor. Bu açıklamada geliştirilen oyunun Titanfall 3 ve Star War: Jedi Fallen Order’ın devam oyunu olacağını iddialarını çürütüyor.

Apex Legends 100 Milyon Oyuncuya Ulaşmıştı

Firmanın son dönemlerdeki popüler yapımlarından biri Apex Legends‘ın ise geçtiğimiz günlerde 100 milyon oyuncuya ulaştığı açıklanmıştı. Piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanan yapıma ise Titanfall odaklı içeriklerin geleceği müjdelenmişti.