Anasayfa Haber Güncellendi: Sony, PS5 DualSense İçin Yeni Renk Seçenekleri Sunabilir

Güncellendi: Sony, PS5 DualSense İçin Yeni Renk Seçenekleri Sunabilir

ps5 dualsense siyah kırmızı

Sony’nin yakında iki yeni PS5 DualSense renk varyasyonunu yayınlamayı planladığı söyleniyor.

Dahili bir Sony kaynağından bilgi aldığını iddia eden İspanyol medya portalı Area Jugones’e göre, biri kırmızı – siyah tasarımlı, diğeri gri – siyah tasarımlı iki yeni DualSense modeli tanıtılacak. Area Jugones, kendi sitesinde bu iddiayı yayınladı ve iddiasını desteklemek için kendi modellediği bir PS5 DualSense görüntüsünü de sitesine ekledi. Ancak, bu görüntü de 3 boyutlu bir çizim olmaktan fazlası değil.

Sitede yapılan açıklama şöyle; “Veriler bize, şirkette dahili bağlantıları olan bir kaynaktan geliyor ve esasen Sony’nin kırmızı ve siyah renklere sahip bir PS5 DualSense varyantını ve siyahı gri ile birleştiren başka bir modeli piyasaya süreceğini garanti ediyor”. Area Jugones’in daha önce de benzer durumlarla ilgili bilgi sızdırdığını düşünecek olursak, bu iddiaların da gerçek olması muhtemel. Ancak henüz resmi bilgilerin bulunmadığını da belirtmek gerekir.

dualsense red

Sony, PS5 DualSense denetleyicisini geçen yılın Nisan aylarında tekrar ortaya çıkarmıştı. Denetleyici, dokunsal geri bildirim teknolojisi ve uyarlanabilir tetikleyiciler sunuyor ve otoritelere göre Sony’nin yeni nesil konsolunun getirdiği en iyi yeniliklerden biri olarak değerlendiriliyor. SIE Başkanı ve CEI’su Jim Ryan geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada “DualSense, önceki denetleyici tekliflerimizden radikal bir sapmayı işaret ediyor ve PS5 ile nesiller arası bir sıçrama yapma konusunda ne kadar güçlü hissettiğimizi gösteriyor” demişti. PS5 DualSense için yapılan yorumlara baktığımızda şirketin, bu hedef için doğru yolda olduğunu söylemek mümkün.

Son olarak, resmi açıklama gelmediği sürece bu bilginin bir iddia olduğunu tekrardan belirtelim.

Güncelleme: Sony, PS5 DualSense için yeni renk seçeneklerini duyurdu