Anasayfa Haber PS Plus Haziran 2021 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Haziran 2021 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Haziran 2021

PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları olarak Operation: Tango, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Star Wars: Squadrons veriliyor.

Sony tarafından PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları açıklandı. Sunulacak oyunlar arasında ise PS5 için Operation: Tango ve PS4 için Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ile Star Wars: Squadrons yer alıyor.

İşbirlikçi casusluk macerası Operation: Tango’da dünyayı kurtarmak için ekip oluşturup sizi ve bir arkadaşınızı yüksek teknolojiye sahip yakın geleceğin dünyasında dünya çapındaki tehlikeli görevleri tamamlamak için çevrimiçi olarak oyuna katılmaya davet edebileceksiniz. Oyunda takım çalışmasının ve iletişimin çok önemli olduğunun altı çiziliyor.

Sega’nın ikonik dövüş oyunu ise yeni nesil için yeniden tasarlanarak Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown olarak karşımıza çıkıyor. PS Plus ile piyasaya sürülen oyun hem Virtua Fighter’ın deneyimli oyuncularına hem de yeni başlayanlara hitap edecek. Bu arada oyunun PS Plus aboneleri tarafından 2 Ağustos tarihine kadar oynanabilir olacağını da belirtelim.

Son olarak, Star Wars: Squadrons’ta ise ikonik X-Wing ve TIE Fighter gemileri ile uzak çok uzak bir galakside kıyasıya uzay savaşlarında pilotluk edebileceksiniz. Oyunun PS VR destekli olduğunu da hatırlatalım.

1 Haziran itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 5 Temmuz tarihine kadar süreniz olacak. Mayıs ayının oyunlarını hala kütüphanenize eklemediyseniz de elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz.

PS Plus Haziran 2021 Oyunları

  • Operation: Tango (PS5)
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)
  • Star Wars: Squadrons (PS4)