Anasayfa Haber Crysis Remastered Trilogy Paketi Duyuruldu

Crysis Remastered Trilogy Paketi Duyuruldu

Crysis Remastered trilogy

Crytek, tüm Crysis oyunlarının Remastered sürümlerini içerisinde barından Crysis Remastered Trilogy paketini duyurdu.

Hatırlarsanız, Crytek geçtiğimiz günlerde Crysis 2 Remastered‘ı ima eden bazı paylaşımlarda bulunmuştu. Hatta daha sonradan geliştirici firma serinin ikinci oyununun Remastered sürümüne ait olan bir ekran görüntüsünü de Twitter üzerinden oyuncularla paylaşmıştı. Bu paylaşımla birlikte Crysis 2 Remastered‘ı yakında duyuracağını işaret eden geliştirici stüdyo, bugün sürpriz bir duyuruya imza attı ve tüm Crysis oyunlarının Remastered versiyonlarını içeren Crysis Remastered Trilogy paketini duyurdu.

Böylece Crysis 2 ve Crysis 3‘ün de Remastered versiyonlarının geliştirilme sürecinin tamamlandığını müjdeleyen firma, oyunun bu paketinin ilk oyunun haricinde hem Cryis 2 Remastered hem de Crysis 3 Remastered‘ı içeriğini de açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada ayrıca söz konusu paketin ilk Remastered versiyonunda olduğu gibi PC, Xbox One X, PS4 ve Nintendo Switch platformlarına geleceğini görüyoruz.

Tabi şimdilik bu paketin çıkış tarihi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak, şirket söz konusu paketin bu sonbaharda piyasaya sunulacağını ifade ediyor. Bu doğrultuda servis edilen bilgilerde de her üç oyunun da Remastered versiyonuna ev sahipliği yapacak olan paketin Eylül ya Ekim ayında piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Crysis Remastered Trilogy için yayınlanan kısa tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.