Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2, Doom Eternal ve Rainbow Six Siege RTX Desteğine...

Red Dead Redemption 2, Doom Eternal ve Rainbow Six Siege RTX Desteğine Kavuşuyor

Red Dead Redemption 2 Doom Eternal ve Rainbow Six Siege RTX desteğine kavuşuyor

NVIDIA, ışın izleme ve DLSS teknolojilerinden yararlanacak olan RTX özellikli yeni oyunları açıkladı.

NVIDIA, Computex 2021’in açılış konuşmasında ışın izleme ve DLSS teknolojilerinden yararlanacak olan RTX özellikli yeni oyunları duyurdu. RTX özellikli yeni oyunlar arasında Red Dead Redemption 2, Rainbow Six Siege, Doom Eternal ve No Man’s Sky gibi yapımlar yer alıyor. Bunlara ek olarak NVIDIA, ayrıca açılış konuşmasında Reflex desteğine kavuşacak olan yeni oyunları da açıkladı.

NVIDIA RTX Teknolojisi Artık 130’dan Fazla Oyun Tarafından Destekleniyor

Computex 2021’de, RTX portföyünü yepyeni oyunlarla genişleten NVIDIA, son güncellemelerden sonra 130’dan fazla oyunun RTX teknolojisini desteklediğini ifade etti.

RTX özellikli yeni oyunlara bakacak olursak, bizleri ilk olarak Rockstar Games’in ödüllü oyunu Red Dead Redemption 2 karşılıyor. Bu doğrultuda NVIDIA, RDR2’nin yakında DLSS 2.1 desteğini alacağını dile getirdi. Ayrıca ekran kartı üreticisi RDR2’yle birlikte Rainbow Six Siege ve No Man’s Sky‘ın da DLSS 2.1 teknolojisinden yararlanacağını söyledi.

Açılış konuşmasında müjdeleri peş peşe veren firma, aynı zamanda Icarus, Dying: 1983 ve Doom Eternal gibi dikkat çekici yapımların da NVIDIA’nın RTX ışın izleme özelliğine kavuşacağı belirtti.

Bildiğiniz gibi aksiyon dolu FPS oyunu NVIDIA’nın RTX 30 serisi ekran kartlarıyla beraber 4K çözünürlükte 100 FPS civarı bir performans sergiliyordu. Şimdi de NVIDIA’nın RTX desteğine kavuşan oyunun Ray Tracing ve DLSS etkinken oyunculara her zamankinden daha iyi grafikler ve daha iyi bir performans sunması bekleniyor.

DOOM Eternal  RTX 3080 Ti 4K Oynanış Videosu

Bunun dışında açılış konuşmasında Reflex teknolojisinden yararlanacak olan yeni oyunlara da kısaca değinen NVIDIA, War Thunder, Naraka Bladepoint, CFHD ve Escape From Tarkov gibi yapımların NVIDIA Reflex teknolojisini destekleyeceğini müjdeledi.

Son olarak hemen aşağıdan RTX özellikli yeni oyunlar için yayınlanan tanıtım videolarına ulaşabilirsiniz.

Rainbow Six Siege

Icarus

DYING: 1983

The Ascent

The Persistence

Fortnite