Anasayfa Haber Clubhouse Android Uygulamasına Instagram ve Twitter Desteği Geldi

Clubhouse Android Uygulamasına Instagram ve Twitter Desteği Geldi

Clubhouse Android

Clubhouse artık, Android Beta uygulamasında Instagram ve Twitter hesaplarının bağlanmasına izin veriyor.

Android’deki Clubhouse uygulaması, en son beta sürüm notlarına göre artık kullanıcıların Instagram ve Twitter hesaplarını profillerine eklemelerine izin veriyor. Geliştiriciler ayrıca, bir kulüp sayfasında konuşmacıları takip etmeyi ve yaklaşan etkinlikler hakkında bilgi edinmeyi kolaylaştıran yenilikleri de kullanıcına sunuyor.

Android Beta uygulamasının en son yayınlanan sürüm notlarına göre, profillere artık kişisel hesaplar eklenebilecek. Ayrıca uygulama, Instagram ve Twitter hesapları için DM seçeneğini de sunuyor. Ancak tabii ki DM gönderebilmek için kullanıcıların hesap ayarlarının buna uygun olması gerekli.

Clubhouse Android

Uygulamaya yapılan bir başka güncelleme ise kullanıcıların kişileri ve kulüpleri doğrudan odalarından takip etmelerine izin veriyor. Kullanıcılar, herhangi bir odada tartışmayı veya belirli bir konuşmacıyı beğendiyse, ekranın alt kısmında bulunan “Takip Et” butonuna basarak bu kişileri takip edebilecek. Ayrıca, artık bir kulübün yaklaşan birden fazla etkinliği varsa, bu etkinlikler kolayca görüntülenebilecek ve bu etkinlikler arasında kolayca gezilebilecek. Bununla birlikte, söz konusu etkinlik başladığında bildirim alabilmek için zil simgesi de uygulamaya eklenen yeni özellikler arasında.

Bunların yanı sıra Clubhouse, uygulamanın bu yaz içinde herkes için kullanıma sunulacağını da attığı tweet ile duyurdu. Bu durum, kullanıcıların platforma katılmak için davetiye almalarının gerekmediği anlamına geliyor. Kullanıcıların şu anda uygulamaya katılabilmesi için bir davetiyeye ihtiyaç duyduğunu da tekrardan belirtelim.