Anasayfa Haber GeForce NOW Kütüphanesine 13 Oyun Daha Dahil Oluyor

GeForce NOW Kütüphanesine 13 Oyun Daha Dahil Oluyor

Haftanın Yeni GeForce NOW oyunları

Her hafta Perşembe günü GeForce NOW bulut oyun servisine eklenecek olan yeni oyunları duyuran NVIDIA, şimdi de aralarında Dual Universe’nin de yer aldığı 13 oyunun daha servise dahil olacağını müjdeliyor.

Haftanın yeni GeForce NOW oyunları NVIDIA tarafından yayınlanan blog yazısıyla beraber resmi olarak açıklandı. Bu hafta platforma aralarında Dual Universe ve LEGO Builder’s Journey’in de bulunduğu toplamda 13 farklı oyun daha servise ekleniyor.

Bu hafta servise dahil olan diğer oyunlara da bakacak olursak, 24 Haziran GeForce NOW oyunları listesinde bizleri Iron Harvest, Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction, Phantom Abyss ve Industries of Titan gibi yapımlarda karşılıyor. Peki, bu hafta servis başka hangi oyunlar ekleniyor? Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri haftanın yeni GeForce NOW oyunları listesiyle baş başa bırakalım.

24 Haziran Perşembe GeForce NOW Oyunları

Bunun dışında NVIDIA, yayınlamış olduğu blog yazısında 24 Ağustos’ta Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak olan oyunun da ilk günden GeForce NOW’a geleceğini de belirtti.

Son olarak geçtiğimiz hafta GeForce NOW’a eklenen yeni oyunların listesine de buradan ulaşabilirsiniz.