Anasayfa Haber GeForce NOW Kütüphanesine 10 Yeni Oyun Daha Ekleniyor

GeForce NOW Kütüphanesine 10 Yeni Oyun Daha Ekleniyor

17 Haziran Perşembe GeForce NOW oyunları

GeForce NOW kütüphanesine eklenecek olan yeni oyunlar belli oldu. NVIDIA tarafından yapılan açıklamaya göre, bu hafta 10 yeni oyun daha bulut oyun servisine dahil olacak.

Her hafta Perşembe günü yeni GeForce NOW oyunları listesiyle karşımıza çıkan NVIDIA, 17 Haziran 2021 tarihinde bulut oyun servisine eklenecek olan yeni oyunları duyurdu. Bu doğrultuda 17 Haziran Perşembe GeForce NOW oyunları listesini paylaşan firma, aynı zamanda yakın gelecekte servise eklenecek yeni oyunların da müjdesini verdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Square Enix’in 26 Ekim tarihinde Steam üzerinde satışa sunulacak olan Marvel’s Guardians of the Galaxy oyunu, çıkış yaptığı gün GeForce NOW‘daki yerini alacak. Bunun haricinde EGA ve Amplitude Studios’un yakında çıkacak olan oyunu Humankind’in kapalı beta ve tam sürümlerine de GeForce NOW üzerinden erişilebilecek.

Bu haftanın yeni oyunlarına bakacak olursak, bizleri Humankind, Overcooked! 2, World of Warships ve The Universim gibi yapımlar karşılıyor. Bu oyunlar da şu şekilde sıralanıyor:

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları – 17 Haziran Perşembe