Anasayfa Haber Yeni Tom Clancy’s Oyunu Bugün Duyurulacak

Yeni Tom Clancy’s Oyunu Bugün Duyurulacak

yeni Tom Clancy's oyunu

Ubisoft, resmi YouTube hesabı üzerinden yeni Tom Clancy’s oyunu için geri sayım başlattı.

Tom Clancy’s serisi ile büyük bir kitle yakalayan Ubisoft, kısa bir süre önce yeni Tom Clancy’s oyunu için müjdeli haberi oyuncularla paylaştı. Kısa bir süre önce resmi sosyal medya hesaplarından yeni Tom Clancy’s oyununu duyuracağını müjdeleyen Ubisoft, bugün Türkiye saati ile 21:00’da bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.

Şimdilik, bu etkinlikte Ubisoft’un nasıl bir duyuruya imza bilinmiyor. Ancak geliştiricisi stüdyoya yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre bu oyunun The Division: Heartland olacağı düşünülüyor.

Hatırlayacağınız üzere, Ubisoft geride bıraktığımız aylarda oynaması tamamen ücretsiz olan The Division Heartland‘ı duyurmuştu. Fakat oyun hakkında herhangi bir video ve detay paylaşmayan geliştirici stüdyonun bu akşam bahsi geçen oyunu detaylandırabileceği konuşuluyor.

The Division Heartland‘ın henüz nasıl bir oyun olacağını bilmesek de, söz konusu oyunun Battle Royale türünde olacağı ve oyunun ilk iki Division oyununa kıyasla daha küçük bir bölgede geçeceği ifade edilmişti. Bununla beraber Heartland’ın Division evrenine yepyeni bir bakış açısı sunacağı da belirtilmişti.

Tabi haberin hemen başında da belirttiğimiz gibi bu oyunun The Division Heartland mı yoksa farklı bir oyun mu olup olmayacağı bilinmiyor. Bu yüzden yeni Tom Clancy’s oyunu için 21:00’ı beklememiz gerek.