Anasayfa Haber Apple AirPods 3, iPhone 13 İle Birlikte Piyasaya Sürülebilir

Apple AirPods 3, iPhone 13 İle Birlikte Piyasaya Sürülebilir

AirPods 3 nasıl olacak

AirPods 3 lansmanının önümüzdeki sonbaharda gerçekleşmesi bekleniyor.

Apple’ın, AirPods serisini bu yıl içinde güncelleyeceği belirtiliyor. Şirketin yeni kablosuz kulaklığı AirPods 3’ün söylentileri de bir süredir ortalıkta dolaşmakta. Apple’ın kablosuz kulaklıklarını daha önce Mayıs ayında piyasaya süreceği söyleniyordu ancak gelişmeler beklendiği gibi olmadı. Bunun üzerine ortaya çıkan birkaç yeni rapor, iPhone’lar için yaklaşan kablosuz kulaklıkların sonbaharda piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

Bloomberg’den Mark Gurman, AirPods 3’ün bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini belirtmiş. Beklentilerinde genelde haklı çıkan Gurman, yeni AirPod’ların iPhone lansman etkinliğinde piyasaya sürüleceğini söylüyor. Ancak konuyla ilgili henüz resmi açıklamaların olmadığını belirtmekte de fayda var. Mark Gurman, AirPods 3’ün, iPhone lansmanında tanıtılacağını da raporunda açıkça belirtmiş.

Apple AirPods 3 18 Mayıs

Apple, iPhone etkinliğine genellikle Eylül ayında ev sahipliği yapmakta. AirPods’un da iPhone’lar ile birlikte piyasaya sürüleceğini varsayarsak, şirketin iki yeni seriyi Eylül ayında tanıtmasını bekleyebiliriz. Bunun yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Dylan adlı bir Twitter kullanıcısı da AirPods 3’ün lansmanının Eylül ayında olacağını belirten bir tweet paylaşmıştı. Tüm bu söylentiler göz önünde bulundurulduğunda, kullanıcıların yeni Apple ürünlerine kavuşmak için 14 Eylül tarihini beklemeleri gerektiğini söyleyebiliriz.

Üçüncü nesil AirPod’ların detayları geçmişte sızdırılmıştı. Buna göre kulaklıklar, AirPods Pro benzeri bir tasarıma sahip olacak. Yeni AirPod’lar ayrıca, daha küçük bir gövdeye sahip olacak. Kulaklıkların kasası ise Pro sürümüne benzer şekilde küçülecek ve genişleyecek. Son olarak kulaklıkların yarı kulak içi bir tasarıma sahip olacağını belirtelim.