Anasayfa Haber Battlefield 2042 Hikayesi Kısa Film İle Anlatıldı

Battlefield 2042 Hikayesi Kısa Film İle Anlatıldı

Battlefield 2042 hikayesi

Yayıncı firma Electronic Arts, Battlefield 2042 hikayesi için Exodus adından kısa bir film yayınladı.

Electronic Arts, Battlefield 2042’yi duyurduğunda büyük bir heyecan uyandırmıştı. Yeni Battlefield oyunuyla beraber modern zamanlarda geri dönüş yaptığını da müjdeleyen yayıncı firma, ne yazık ki serinin yeni oyununda hikaye moduna yer vermeyeceğini de ifade etmişti. Bunun yerine oyunun hikaye işleyişini multiplayer modlara yansıtacağını söyleyen firma, Battlefield 2042 hikayesi için de kısa bir film yayınlayacağını duyurmuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Battlefield 2042’nin kısa filmi Exodus, Battlefield’ın resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. Yaklaşık 10 dakika uzunluğundaki kısa filmde bizleri Battlefield 4’ten aşina olduğumuz Kimble “Irish” Graves karakteri karşılıyor. Yayınlanan bu kısa filmde No-Pats adındaki ekibe odaklanıyor.

Oyun geçeceği evren hakkında bazı bilgilere de ev sahipliği yapan kısa filmle beraber MFS-04 Exodus gemisinin kaptan Irish’in Battlefield 2042’de oynanabilir karakterlerden biri olacağını da görüyoruz.

Bunun yanı sıra geliştirici firma oyunun hikayesini, karakterlerini ve evrenini anlatacak olan yeni kısa filmlerinde önümüzdeki dönemlerde oyuncularla bir araya geleceğinin de müjdesini verdi. Aynı zamanda Battlefield 2042 evreninin sürekli olarak gelişeceğinin de altını çizen EA, bu açıdan oyunculara bambaşka bir Battlefield deneyimi sunmayı hedeflediklerini de belirtiyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Battlefield 2042 hikayesi için yayınlanan kısa film ile baş başa bırakalım.

Battlefield 2042 Exodus Kısa Filmi

Battlefield 2042 Çıkış Tarihi

Battlefield 2042 çıkış tarihi de geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanmıştı. Yapılan açıklamaya göre yeni Battlefield oyununun 23 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sunulacağı ifade edilmişti.