Anasayfa Haber Xiaomi, Mi 11T Pro Üzerinde Çalışıyor

Xiaomi, Mi 11T Pro Üzerinde Çalışıyor

Mi10TPro

Xiaomi, bir başka Mi 11 amiral gemisi akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Xiaomi, yakında piyasaya yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu sürebilir. Mi 11T Pro olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon, yeni bir sızıntıya göre geçen yılki Mi 10T Pro’nun yerini alacak. Xiaomi’nin başka bir amiral gemisi cihazını piyasaya sürmesi, özellikle şirketin bu yıl Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve Mi MIX 4 gibi birçok akıllı telefonu piyasaya sürmesi nedeniyle birçok kişi için sürpriz olabilir. Bahsi geçen cihazların tümü birinci sınıf cihazlar olsa da Mi 11T Pro’nun diğer Mi 11 serisi amiral gemilerindeki en iyi donanımlardan bazılarını içeren ancak uygun fiyatlı bir amiral gemisi olması bekleniyor.

Mi 11T Pro ile ilgili ayrıntılar ilk olarak Vietnamlı teknoloji YouTube kanalı The Pixel tarafından bildirilmiş. Kanala göre Mi 11T Pro, 120Hz OLED ekrana, Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak ve 120W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh batarya barındıracak. Akıllı telefonla ilgili detaylar, @chunvn8888 adlı Twitter hesabı tarafından da kullanıcılar ile paylaşılmış. Tweet’e göre akıllı telefonun 600$’lık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra özellikleri ve fiyatı
Mi 11 Ultra

Xiaomi, serinin pro modelinin yanı sıra, bir MediaTek SoC tarafından desteklenecek vanilya Mi 11T’yi de hazırlıyor gibi görünüyor. Bu bilgi de bir tipster olan @kacskrz tarafından ortaya atılmış. GizmoChina’da yer alan başka bir sızıntı bilgiye göre ise şirket, 23 Eylül’de küresel bir lansman etkinliğinde yeni Mi 11T serisini tanıtabilir. Mi 10T serisinin aynı zamanlarda duyurulduğunu düşünürsek söylentilerin doğru olması muhtemel.

Son olarak Xiaomi’nin Mi 11T serisi ile ilgili henüz bir doğrulama yapmadığını belirtelim. Ancak beklenen resmi lansman tarihine kadar şirket tarafından duyuruların yapılmasını beklediğimizi de ekleyelim.