Anasayfa Haber Marvel Rivals Duyuruldu! Kapalı Alpha Çok Yakında

Marvel Rivals Duyuruldu! Kapalı Alpha Çok Yakında

Marvel Rivals

Marvel ve geliştirici/yayıncı NetEase Games tarafından Marvel Rivals adlı Blizzard’ın Overwatch oyununa benzer oynaması ücretsiz yeni bir oyun duyuruldu.

Oyunda oyuncuların birbirleriyle çevrimiçi takım içi maçlarda savaşmalarına olanak tanınıyor. Marvel Rivals, oyuncuların Marvel Comics süper kahraman karakterlerinden oluşan uzun bir listeden seçim yapabileceği 6v6 savaşları destekleyecek. Spider-Man, Iron-Man, Hulk, Rocket Raccoon ve Loki bunlardan sadece bazıları. Oyunun karakterleri ve ortamları için karikatürize bir sanat tarzı benimsendiğini de belirtelim. Marvel Rivals ayrıca oyuncuların özel saldırılarla takım oluşturmasına da olanak tanıyacak.

Oyunun resmi Steam sayfasında şunlar belirtiliyor: “Birleşik süper güçlerin sinerjisini açığa çıkarın ve savaşın gidişatını değiştirebilecek yeni taktikler icat edin. Tehlikeli bir ikili olarak düşmanlarınızı alt etmek için Rocket Raccoon olarak Groot’un sırtına binin, Hulk olarak Gama enerjisini serbest bırakarak Iron Man’in zırhını büyük hasara uğratın ve çok daha fazlasını yapın!”

NetEase ayrıca oyunun yeni haritalarla birlikte yeni Marvel karakterleri ekleyecek sezonluk güncellemeler alacağını da söylüyor. Şu anda resmi bir çıkış tarihi hakkında bilgi yok ancak NetEase, Mayıs ayında kapalı bir alpha testi yapmayı planlıyor.

Yakın zamanda Skydance’den Black Panther ve Captain America’nın yer aldığı 2. Dünya Savaşı tabanlı bir oyun olan Marvel 1943: Rise of Hydra’nın duyurulduğunu da hatırlatalım.