Anasayfa Haber Minecraft Dungeons, 22 Eylül’de Steam’e Geliyor

Minecraft Dungeons, 22 Eylül’de Steam’e Geliyor

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons, 22 Eylül’de Steam üzerinden satışa sunulacak.

Mojang Studios’un aksiyon RPG girişimi Minecraft Dungeons, yakında Steam’e geliyor. Aslen geçtiğimiz yıl Mayıs ayında piyasaya sürülen Minecraft Dungeons, 22 Eylül’de ilk kez Steam üzerinden satışa sunulacak.

PC’de şimdiye kadar Minecraft Dungeons’u deneyimlemek isteyen kullanıcılar, yalnızca Microsoft Store üzerinden doğrudan satın alarak ya da Xbox Game Pass aracılığıyla oyuna erişerek bu isteklerini gerçekleştirebiliyordu. Microsoft, Steam’deki tekliflerini genişletmeye devam ederken, Minecraft Dungeons, Valve platformuna ulaşan en son Xbox Game Studios oyunu olacak.

MinecraftDungeons

Minecraft Dungeons‘a aşina olmayan oyuncular için, oyuncuların Minecraft evreninde düşman istilasına uğramış biyomlarda gezindiği, akıcı Diablo benzeri bir deneyim sunan bir oyun olduğunu belirtelim. Oyunda, bilinen Minecraft yerine bir senaryo da bulunuyor. Çoğu düşman, patron, teçhizat türü ve güç unsurları orijinal sandbox oyunundan esinlenerek tasarlanmış. Oyun, yerel veya çevrimiçi olmak üzere dört oyuncuya kadar ortak oynamayı da destekliyor. Aynı zamanda çapraz oyun desteği de etkinleştirilmiş.

Son olarak Minecraft Dungeons’un Steam’de 19,99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacağını belirtelim. Oyunun Ultimate Edition sürümü, bugüne kadar piyasaya sürülen altı DLC paketini de içeriyor ve fiyatı da 39,99 $. Tabii ki ülkemize özel fiyatlar farklı olacak.