Anasayfa Haber PS Plus Eylül 2021 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Eylül 2021 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Eylül 2021

PS Plus Eylül 2021 ücretsiz oyunları olarak Hitman 2, Predator: Hunting Grounds ve Overcooked! All You Can Eat açıklandı.

Sony tarafından PS Plus Eylül 2021 ücretsiz oyunları paylaşıldı. Sunulacak oyunlar arasında ise PS5 için Overcooked! All You Can Eat ve PS4 için Hitman 2 ile Predator: Hunting Grounds yer alıyor.

Overcooked! All You Can Eat, PS5 için platformdaki yerini alacak. Oyunda, Onion Kingdom’ın sunduğu her şeyi deneyimleyebilecek ve Overcooked! 1 ve 2’yi pürüzsüz bir 60 FPS’de çalışan 4K modda oynayabileceksiniz. Oyunun tamamen yeniden düzenlenmiş ve sıfırdan pişirilmiş olduğunun altı çiziliyor. Ayrıca, 200’den fazla seviyenin (12 yeni) ve 80’den fazla şefin (3 yeni) keyfini çıkarabileceksiniz.

Hitman 2’de ise dünyayı dolaşacak ve egzotik sandbox konumlarında hedeflerinizi takip edeceksiniz. Nihai casus gerilim hikayesinde, güneşin battığı sokaklardan karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına kadar dünyanın en yaratıcı suikastçısı Ajan 47’ye karşı hiçbir yer güvenli değil.

Son olarak, insanları Predator ile karşı karşıya getiren bu asimetrik çok oyunculu nişancı oyunu Predator: Hunting Grounds’da avlanacaksınız. Bir ekibin parçası olarak, Predator sizi bulmadan önce görevleri tamamlamanız ya da Predator olarak avınızı avlamanız gerekiyor.

7 Eylül itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 4 Ekim tarihine kadar süreniz olacağının altını çizelim. Ağustos ayının oyunlarını hala kütüphanenize eklemediyseniz de önünüzde sadece birkaç gün var.

PS Plus Ağustos 2021 Oyunları

  • Hitman 2
  • Predator: Hunting Grounds
  • Overcooked! All You Can Eat