Anasayfa Mobil Uygun Fiyata Mobil Ekosistem Oluşturmak

Uygun Fiyata Mobil Ekosistem Oluşturmak

Akıllı telefonlarımız artık ek mobil aksesuarlarla sürekli olarak iletişim halinde. Özellikle telefon, TWS kulaklık ve akıllı saat/bilekliklerden oluşan mobil ekosistemler şu sıralar kullanıcılar arasında hayli popüler. Biz de hazırladığımız video ile Oppo cihazlardan oluşan bir ekosistemi sizlere anlatıyoruz.

Oppo cihazlardan oluşan örnek ekosistemimiz üç parçadan oluşuyor: Oppo A54 akıllı telefon, Oppo Enco Air TWS kulaklık ve Oppo Band akıllı bileklik. Aslına bakarsanız şirketin bu üç ürün ailesinde de farklı farklı seçenekleri bulunuyor. Biz bu videoda daha uygun fiyatlı seçenekler üzerinden ilerliyor olsak da, siz bu üçlüdeki parçaları istediğiniz Oppo ürünleriyle değiştirerek yine aynı deneyimi elde edebilirsiniz.

Oluşturduğumuz ekosistem mobil odaklı olduğu için ürünler akıllı telefon çevresinde toplanıyor. Öncelikli olarak kontrol videoda kullandığımız akıllı telefon Oppo A54’te. Oppo Enco Air ise sistemin ses çıkışını oluştururken, Oppo Band hem basit telefon kontrolleri hem de sağlık / egzersiz seçenekleriyle yardımımıza koşuyor.

Oppo Enco Air İncelemesi

Oppo Band İncelemesi

Oppo A54 İncelemesi