Anasayfa Haber Xiaomi, 15 Eylül’de Küresel Bir Lansman Düzenleyecek

Xiaomi, 15 Eylül’de Küresel Bir Lansman Düzenleyecek

XiaomiKüreselLansman

Xiaomi, lansmanda 11T serisi ve 120W HyperCharge desteğini tanıtacak.

Xiaomi, 15 Eylül günü TSİ 23.00 için planlanan küresel bir lansman etkinliği düzenleyecek. Şirket, hızlı şarj teknolojisinin tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra, ortaya çıkan yeni bir tanıtım videosu Xiaomi 11T serisinin de piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Xiaomi 11T serisinin, iki yeni modelle gelmesi bekleniyor. Bu modeller Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro olarak sıralanmış. Teaser videosu ayrıca, 11T Pro’nun 120W HyperCharge desteği ile gelebileceğini de göstermekte.

Xiaomi, 15 Eylül’deki küresel ürün lansmanında yeni amiral gemisi cihazları ve “Hyper” hızlı şarj teknolojisinin gelişini resmen duyurdu. Yine de şirketin, modellerin adını ve hızlı şarj desteğiyle ilgili ayrıntıları belirtmediğini söyleyelim. Lansmanda tanıtılacak modellerle ilgili ayrıntılar ise GizmoChina tarafından paylaşılan teaser videosu aracılığıyla öğrenilebiliyor.

Mi10TPro

Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro geçmişte birçok kez sızdırılmıştı. 11T Pro’nun yeni 120W hızlı şarj desteğiyle geleceği bildiriliyor. Buna ek olarak, Xiaomi 11T Pro’nun bir Qualcomm Snapdragon 888 SoC, 120Hz Super AMOLED ekran ve 5.000 mAh batarya kapasitesi özelliklerine sahip olması beklenmekte. 11T ise sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1200 SoC tarafından desteklenecek. Telefonun ayrıca, 120Hz ekrana sahip olduğu ve 64 megapiksel birincil sensör barındırdığı da söylenenler arasında.

Son olarak Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde küresel olarak tüm ürünlerden “Mi” markasını kaldırdığını da hatırlatalım.