Anasayfa Haber Samsung Galaxy M22 Tanıtıldı

Samsung Galaxy M22 Tanıtıldı

GalaxyM22

Samsung Galaxy M22, 90Hz Super AMOLED ekran ve dörtlü kamera kurulumu barındırıyor.

Samsung sonunda Galaxy M22’yi tanıttı. Orta sınıf akıllı telefon ilk olarak Mayıs ayında sızdırılmıştı. İlk sızan bilgiler, telefonun işlemci detaylarını ortaya çıkarmıştı. Daha sonra ise cihazın 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ortaya çıktı. Cihaz şimdi Almanya’da piyasaya sürüldü ve yakında diğer Avrupa pazarlarına da yayılacak. Akıllı telefonun üç adet renk seçeneği bulunuyor. Bunlar; siyah, mavi ve beyaz olarak sıralanmış. Akıllı telefonun fiyatı ise şirket tarafından henüz açıklanmış değil.

Galaxy M22, HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç Super AMOLED Infinity-U ekran barındırıyor. Telefonun yan bölümünde güç düğmesine gömülü bir şekilde monte dilmiş parmak izi okuyucusu yer alıyor. Telefon ayrıca, portre görüntüleri destekleyen 13 MP ön kameraya da sahip. Telefonun arka bölümünde ise 48MP geniş açılı kamera, 8MP ultra geniş kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörü içeren dörtlü kamera kurulumu bulunmakta. Akıllı telefon bu kamera kurulumu ile 30FPS’de Full HD video kaydını da destekliyor.

GalaxyM22

Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy M22’yi MediaTek Helio G80 işlemci, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile donatmış. Telefon ayrıca, microSD kartlar aracılığıyla depolama genişletme seçeneğini de sunuyor. Telefonda, özel bir çift SIM kart yuvası, LTE, GPS, Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, USB 2.0 Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık jakı bulunuyor. Telefonda yer alan 5.000 mAH batarya, 25W’a kadar hızlı şarjı destekliyor.

Son olarak Galaxy M22 ile Galaxy A22’nin tek farkının tasarımda ortaya çıktığını belirtelim. Tasarım haricindeki tüm teknik özellikler iki telefon için de aynı.