Anasayfa Haber GoPro Hero10 Black, 5.3K 60 FPS Kayıt ve Gelişmiş Stabilizasyon Özelliğiyle Geliyor

GoPro Hero10 Black, 5.3K 60 FPS Kayıt ve Gelişmiş Stabilizasyon Özelliğiyle Geliyor

GoPro Hero10 Black

GoPro, yeni Hero10 Black modelini tanıttı. Yeni kamera, eski modellere göre çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

GoPro’nun yeni nesil aksiyon kamerası, 23.6 MP sensör ile birlikte gelişmiş düşük ışık performansı, 5.3K çözünürlükte 60 FPS video kaydı ve HyperSmooth stabilizasyon sistemini getiriyor.

Hero10 Black ayrıca 120 FPS’de 4K veya 240 FPS’de 2.7K video çekme yeteneğine de sahip. Yeni aksiyon kamerası, ton eşleme ve 3D gürültü azaltma özelliklerine sahip gelişmiş video algoritmaları ile iki kat daha hızlı video kare hızları vaat eden yeni GP2 yongasını barındırıyor.

GoPro Hero10 Black aksesuar

Hero10 halen Hero9 ile aynı tasarımı taşıyor ancak 153 gram ağırlığa sahip selefinden biraz daha hafif. Yeni modelde hala iki LCD ekran var ve GoPro öndekinin daha yüksek kare hızı sağladığını iddia ediyor, böylece daha akıcı canlı önizlemelerle çektiğiniz içeriği daha iyi yorumlayabilirsiniz.

Hero10 Black, HyperSmooth 4.0 video sabitleme teknolojisi ile 1080p çözünürlükte canlı yayın yapma olanağı da sunuyor. Ayrıca HindSight, LiveBurst, Planlanmış Yakalama ve Süre Yakalama modları da bulunuyor. Yeni Web Kamerası Modu sayesinde Hero10 web kamerası olarak bile kullanılabilmekte. Hero10, tümü rüzgar gürültüsü azaltma özelliğine sahip üç mikrofon bulunduruyor ve hem stereo hem de RAW ses kaydı yapabiliyor. USB-C üzerinden şarj edilebilen çıkarılabilir pili ise 1.720mAh kapasiteye sahip

GoPro Hero10 Black

Son olarak GoPro Hero10 Black modelinin 500 dolar fiyatla satışa sunulduğunu belirtelim. Türkiye için ise henüz bir fiyatlandırma bulunmuyor.