Anasayfa Haber Google Pixel 6 Pro Görüntülendi

Google Pixel 6 Pro Görüntülendi

google pixel 6

Pixel 6 Pro’nun ortaya çıkan videosu, Google Tensor’un parlak arka yüzünü doğruluyor.

Google’ın amiral gemisi akıllı telefon serisi Pixel 6’nın lansmanına güç geçtikçe daha da yaklaşıyoruz ve akıllı telefonla ilgili bilinmesi gereken pek çok şeyi sızan bilgiler sayesinde biliyoruz. Geçmişte ortaya çıkan görselleri, özenle hazırlanmış profesyonel reklamlardaki canlı çekimleri ve vitrindeki fotoğraflarını görmüş olsak da Pixel 6’nın samimi çekimlerini henüz görmemiştik. Ancak şimdi, sızdırılan bir video ile Pixel 6 Pro’nun ilk gösterişsiz görüntülerine sahip olabiliyoruz. Sızan video, yalnızca Pixel 6 Pro’nun parlak bir arka kapağa sahip olacağını doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda Google Tensor spesifikasyonlarında daha önce verilen ayrıcalıkları da destekliyor.

Pixel 6 Pro’nun gerçek dünyadaki görüntüleri ilk olarak ThisIsTechToday’den M. Brandon Lee tarafından bugün çevrimiçi olarak herkese açık şekilde paylaşıldı. Cihaz, arka bölümünde Gooogle logosunun olmamasından da açıkça anlaşılacağı gibi bir prototip cihaz.

Videoda, telefonun ön bölümünde delikli kamerayı, arka tarafta üç kamera içeren bir çubuğu ve Pixel 6 Pro’nun kavisli tasarıma sahip olan ön ve arka bölümlerini rahatlıkla görebiliyoruz. Telefon arka bölümü, ışık çarptığında net bir şekilde parlıyor. Bu da kaplamanın çok parlak bir tasarıma sahip olacağı anlamına geliyor.

Sızan video, parlak arka bölümü doğrulamanın yanı sıra, daha önce belirtildiği üzere Google Tensor çipinin özelliklerini de doğruluyor. CPU-Z uygulamasını çalıştıran telefon, Google Tensor CPU’nun, ARM’nin bugüne kadarki en güçlü Cortex CPU’su olan iki Cortex-X1 çekirdeğine sahip olduğunu ortaya koyuyor. Hemen belirtmek gerekir ki Qualcomm Snapdragon 888 ve Samsung Exynos 2100’de birden fazla Cortex-X1 çekirdeği bulunmuyor.

Pixel6ProCPU

Son olarak Pixel 6 Pro’nun incelendiği videoyu aşağıdan izleyebileceğinizi belirtelim.