Anasayfa Haber God of War PC Sürümü Resmen Duyuruldu

God of War PC Sürümü Resmen Duyuruldu

God of War PC

Sony, God of War PC sürümü için beklenen açıklamayı yaptı.

Sony tarafından Horizon Zero Dawn ve Days Gone sonrasında God of War PC sürümü de resmi olarak duyuruldu. 2018 tarihli Santa Monica Studio imzası taşıyan oyun için duyuru PlayStation Blog üzerinden yapıldı. Buna göre oyun, 14 Ocak 2022 tarihinde yeni platformuna gelecek ve 329 TL fiyat etiketi taşıyacak. Hatta şimdiden Steam üzerinden ön sipariş verme şansına da sahipsiniz.

Geliştirici oyun için “Savaştaki kalp pompalayan çatışmalardan, Dokuz Diyar’da İskandinav vahşilerinin uhrevi güzelliğini yaşayabileceğiniz sessiz anlara kadar, panoramik geniş ekran desteğimiz her anı gerçek bir tiyatro deneyimi gibi hissettirecek,” ifadelerini kullanıyor.

God of War PC sürümünün sahip olacağı iyileştirmelerin tam listesi henüz tam olarak açıklanmadı ancak daha yüksek çözünürlüklü gölgelerin yanı sıra ekran alanı yansımaları ve çevresel kaplama (GTAO ve SSDO) anlamında iyileştirmeler doğrulandı. Ayrıca kare hızı sınırları kaldırılacak, 4K çözünürlük ve ultra geniş ekran monitörleri desteklenecek. DualSense denetleyicisi de dahil olmak üzere tamamen özelleştirilebilir grafik ayarları, klavye kısayolları ve denetleyici desteği de oyuna ekleniyor. Kare hızlarını yükseltmek için NVIDIA DLSS, şirketin Reflex düşük gecikme teknolojisiyle birlikte oyuna entegre ediliyor.

PC sürümü şu oyun içi bonuslarla da renklenecek: Kratos ve Atreus için Ölümün Yemini Zırh Setleri, Sürgün’ün Koruyucu Kalkan Görünümü, Forge Shield Kaplamasının Koruyucusu, Parlayan Elf Ruhu Kalkanı Görünümü, Dökkenshieldr Kalkan Kaplaması

Stüdyo ayrıca God of War’ın şu ana kadar yalnızca PlayStation konsollarında 19.5 milyon kopya sattığını da paylaştı. Devam oyunu Ragnarok ise 2022 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarına geliyor.