Anasayfa Haber BlizConline 2022 İptal Edildi

BlizConline 2022 İptal Edildi

BlizConline 2022 İptal

Blizzard tarafından BlizConline 2022 etkinliğinin iptal edildiği duyuruldu.

Blizzard, daha önce söylediği gibi 2022 yılının başlarında bir BlizzConline etkinliğine ev sahipliği yapmayacak. Stüdyo, Mayıs ayının sonunda BlizzCon 2021 etkinliğini iptal ettiğinde, planının 2022 başında hem kişisel hem de çevrimiçi bileşenleri içerecek küresel bir etkinlik düzenlemek olduğunu söylemişti ancak bundan vazgeçti.

Şirket, “Herhangi bir BlizzCon etkinliğinin gerçekleşmesi için her birimizin, yarattığımız şeyi çok önemsediğimiz toplulukla paylaşma arzumuzun körüklediği tüm şirketin çabası gerekiyor. Şu anda, böyle bir şovu ortaya koymak için gereken enerjinin en iyi şekilde takımlarımızı desteklemeye ve oyunlarımızı ve deneyimlerimizi geliştirmeye yönelik olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Blizzard, son aylarda stüdyoyu sarsan cinsel taciz skandalına doğrudan atıfta bulunmadan BlizzCon’u “yeniden tasarlamaya” zaman ayırmayı planladığını belirtiyor. Stüdyo, “Etkinlik gelecekte nasıl görünürse görünsün, mümkün olduğunca güvenli, misafirperver ve kapsayıcı hissettirmesini sağlamalıyız” dedi.

Etkinliğin iptal edilmesine rağmen Blizzard, devam eden projeleriyle ilgili duyuruların ve güncellemelerin olağan kanallardan devam edeceğine söz verdi.