Anasayfa Haber NVIDIA’dan Görüntü Karşılaştırma ve Analiz Aracı: ICAT

NVIDIA’dan Görüntü Karşılaştırma ve Analiz Aracı: ICAT

NVIDIA ICAT, görsel ve videoları yan yana kıyaslamamıza olanak tanıyacak ve tamamen ücretsiz olacak.

NVIDIA bugün DLSS 2.3 güncellemesi, Image Scaling (Görüntü Ölçekleme) teknolojisi ve Game Ready sürücülerinin yanı sıra yeni bir araç yayınladı. ICAT adı verilen özel yazılım, herkesin oyun ekran görüntüleri ve videolarını kolaylıkla karşılaştırmalarını sağlıyor.

NVIDIA ICAT, LDAT (Gecikme ve Görüntü Analizi Aracı), PCAT (Güç Yakalama Analizi Aracı) ve FCAT (Çerçeve Yakalama Analizi Aracı) gibi mevcut araçlara katılacak. Bununla birlikte, yalnızca inceleme yapan kişiler ve sınırlı erişime sahip olan araçların aksine, ICAT herkes tarafından kullanılabilecek.

Yeşil takım DLSS teknolojisinin yanı sıra Image Scaling adında bir görüntü ölçeklendirme teknolojisi sundu. Bunun yanında AMD tarafında FidelityFX Super Resolution ve Intel tarafında XeSS teknolojileri bulunuyor. NVIDIA’nın bu çözümü ise insanların bu yükseltme teknolojileri arasındaki farklı görmesine yardımcı olacak. Aynı zamanda oyuncular oyunlarda hangi kalite modunun daha iyi bir seçim olduğuna karar verebilecek. ICAT’in olanakları oldukça sınırsız, bu nedenle bir DLSS karşılaştırma aracı olarak düşünmemeliyiz ve birçok alanda kullanılabilir.

En önemlisi ise sadece görselleri değil, videoları da karşılaştırabileceğiz. Bu, özellikle yapay zeka tabanlı yeniden görüntü yapılandırma teknolojilerini uzamsal üst düzey tekniklerle karşılaştırırken önemli. NVIDIA ICAT, bugünden itibaren nvidia.com üzerinden indirilebilecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version