Anasayfa Haber Microsoft, ‘Özel Müşterilerine’ Xbox Satın Alma Bağlantısı Gönderiyor

Microsoft, ‘Özel Müşterilerine’ Xbox Satın Alma Bağlantısı Gönderiyor

Xbox Series X fiyatı ve çıkış tarihi

Karaborsacılar ve botlara karşı yeni bir çözüm geliştiren şirket, sadece “değerli müşterilere” özel e-postalar gönderiyor.

Xbox Series X oyun konsolunun piyasaya sürülmesinden bir yıldan fazla bir süre geçti ve talep halen azalmış değil. Birçok müşteri hala çoğu perakendecide ve e-ticaret sitesinde Xbox Series X’e sahip olmaya çalışıyor. Microsoft ise belirli özel müşterilerinin doğrudan Xbox Series X sipariş etmesine olanak tanıyan bir yöntem sundu.

Teknoloji devi, “değerli Xbox müşterilerine” bağlantılar göndererek doğrudan Microsoft’tan bir Xbox Series X satın almalarını sağlıyor. Böylelikle bu müşterilerin karaborsacılar ve botlarla uğraşmasına gerek kalmayacak.

Microsoft tarafından gönderilen özel e-postalar Microsoft Store müşterilerine yönelik. Ayrıca sipariş başına bir paket ve 30 günlük dönem başına iki paket sınırlaması var. Sipariş etme bağlantıları benzersiz ve bir Microsoft hesabına bağlı.

Xbox Series X paketleri, iki kontrolcü ve bir oyunla birlikte Xbox Series X oyun konsolunu içeriyor. Ayrıca Xbox oyuncuları Madden 22, GTA V, Rust, Far Cry 6, Hasbro Family Fun Pack, Mortal Kombat 11 Ultimate, Insurgency Sandstorm veya Diablo 2 Resurrected oyunlarından birini seçme şansına sahip.

Redmond devinin bu bağlantıları hangi müşterilere gönderdiği ve seçimi nasıl yaptığı tam olarak bilinmiyor. Microsoft, bu yılın başlarında Xbox Series X arzının 2022 ile sınırlı olacağı konusunda uyarmıştı. Küresel çip sıkıntısı, 18 aydan uzun süredir çeşitli şirketleri etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. Otomobil üreticileri araç üretimini azaltmak zorunda kaldı ve yeni ekran kartları, PlayStation 5’ler ve Xbox konsollarında stok bulmak neredeyse imkansız hale geldi.