Anasayfa Haber Samsung Galaxy A13 5G, Markanın En Ucuz 5G Telefonu Olacak

Samsung Galaxy A13 5G, Markanın En Ucuz 5G Telefonu Olacak

Samsung’un 5G destekli yeni telefonu Galaxy A13 5G, 250 dolarlık fiyatıyla markanın en ucuz 5G destekli telefonu olacak.

Samsung, Galaxy akıllı telefon ailesinin yeni üyesi olan Galaxy A13 5G’yi satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy A13 5G ile ilgili en önemli nokta ise akıllı telefonun şimdilik Samsung’un en ucuz 5G destekli telefonu olacak olması. Telefonun ABD’deki satış fiyatı 250 dolar olacak. Bununla paralel olarak Galaxy A13 5G’nin, tüm 5G destekli akıllı telefonlar arasında en uygun fiyatlılarından biri olacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Mashable’ın haberine göre Samsung Galaxy A13 5G; 90 Hz yenileme hızına sahip, 6,5 inç boyutunda, Infinity-V HD+ ekrana sahip bir akıllı telefon. Infinity-V’deki “V” harfi, akıllı telefonun, ekranının üst kısmında V şeklinde bir ön kameraya sahip olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte Samsung’un yeni akıllı telefonu, sekiz çekirdekli MTK Dimensity 700 yonga setini barındırıyor ve Android 11 işletim sistemine sahip.

Bunların yanı sıra Galaxy A13 5G; 50 megapiksel ana sensör, 2 megapiksel makro sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörüne sahip üç lensli kamera donanımına sahip. Akıllı telefonun ön kamerası ise 5 megapiksel sensöre sahip. Telefonun diğer özellikleri arasında ise 15 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya, 64 GB depolama alanı ve parmak izi sensörü yer alıyor.

Samsung Galaxy A13 5G, 3 Aralık’ta AT&T üzerinden satışa çıkarılacak. Akıllı telefon Ocak ayında ise Samsung’un internet sitesinde ve T-Mobile’da satışa sunulacak.