Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE, Destek Sayfasında Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE, Destek Sayfasında Ortaya Çıktı

SamsungGalaxyS21FE

Samsung Galaxy S21 FE’nin resmi görüntüleri, Samsung’un kendi destek web sitesi ve perakende satış listeleri sayesinde çevrimiçi olarak tespit edildi. Akıllı telefon ayrıca, Samsung’un Kolombiya web sitesinde açık bir listede görüldü. Bu liste sayesinde kullanıcılar, yeni akıllı telefonun ön ve arka bölümünü net bir şekilde görebilme fırsatını da yakalamış durumda. Ortaya çıkan görsellerin, geçmişteki raporlarda sızdırılan resmi basın görselleri ile paralel olduğunu söylemek de mümkün.

Samsung’un yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonu Galaxy S21 FE, Ocak ayında CES 2022 etkinliği sırasında duyurulabilir. Akıllı telefonun teknik özellikleri, işlemci ve kamera kurulumu, renk seçenekleri gibi temel bileşenleri geçtiğimiz aylarda sürekli olarak sızdırılmıştı. Aynı şekilde, akıllı telefonun tasarımı ile ilgili resmi olmayan görüntüler de ortaya çıkmıştı. Şimdi ise şirket, telefonu birden fazla web sitesinde listeleyerek, akıllı telefona resmi bir bakış yapabilmemizi sağlıyor.

GalaxyS21FE

Samsung’un Galaxy S21 FE özel destek sayfası, Samsung BAE web sitesinde kısa bir süreliğine yayına girdi. Buradaki liste, akıllı telefonun tasarımını da gözler önüne sermişti. Şirket, hatalı listelemenin tespit edilmesinin ardından listelemeyi yayından kaldırdı. Bunun yanı sıra, Samsung’un Kolombiya web sitesindeki listelemesi ise halen aktifliğini sürdürüyor. Buradaki listeleme, akıllı telefonun resmi görsellerini kullanıcılara sunuyor.

Ortaya çıkan görsellerden edinebildiğimiz bilgilere göre Galaxy S21 FE, Galaxy S21 serisi ile tanıdık bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Görseller ayrıca, telefonun üçlü arka kamera kurulumuna ve ön tarafta bir selfie kamerasına sahip olabileceğine dair ortaya çıkan geçmiş raporları da doğrulamakta.

Son olarak Galaxy S21 FE modelinin Avrupa’daki satış fiyatlarının da geçtiğimiz günlerde ortaya çıktığını belirtelim.