Anasayfa Haber Adobe Creative Cloud Express Duyuruldu

Adobe Creative Cloud Express Duyuruldu

Adobe Creative Cloud Express

Adobe, sosyal medya gönderilerinden logolar, el ilanları ve afişler gibi pazarlama malzemelerine kadar, sürükle ve bırak içerik oluşturmaya olanak tanıyan bir uygulama ve web tabanlı servis olan Creative Cloud Express’i duyurdu.

Servis binlerce şablon, 20.000 yazı tipi, 175 milyon telifsiz Adobe stok görüntüsü ve diğer tasarım varlıklarını sunuyor. Adobe Sensei makine öğrenimi tarafından desteklenen “Hızlı Eylemler”, kullanıcıların fotoğraflardan arka planları kaldırmasına, videoları kırpmasına ve birleştirmesine, videoları GIF’lere dönüştürmesine, PDF’leri birkaç tıklamayla dönüştürmesine/dışa aktarmasına ve daha pek çok şeye izin veriyor.

Creative Cloud Express’in ücretsiz sürümü, temel düzenleme ve fotoğraf efektleri, sınırlı bir tasarım varlıkları koleksiyonuna erişim ve 2 GB bulut depolama alanı sağlıyor. Aylık 9,99 dolar veya yıllık 99,99 dolar karşılığında ise kullanıcılar tüm tasarım varlıkları koleksiyonuna erişim, Refine Cutout ve Resize gibi premium “Hızlı Eylemler”e, PDF’lere ve diğer dosya türlerine ve diğer dosya türlerine dönüştürme ve dışa aktarma yeteneği, 100 GB buluta erişebilir depolama ve daha fazlasını elde ediyor.

Creative Cloud Express ayrıca ayda 20,99 doların üzerindeki mevcut Creative Cloud Tek Uygulama planlarına ve Creative Cloud Tüm Uygulamalar planına dahil.

Creative Cloud Express, web, Android, iPhone ve iPad uygulaması olarak mevcut. Uygulama daha önce Adobe Spark Post olarak biliniyordu.